Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy kulonbseg van felnott...

Nagy kulonbseg van felnott emberek gondolkodasaban, eletviteleben kor szerint?

Figyelt kérdés
Pl. egy 20 es egy 30 eves ember kozott nagy kulonbseg van abban, hogy hogy allnak a dolgokhoz, hogy latjak a vilagot, mi a fontos nekik?
2011. febr. 23. 18:35
 1/4 anonim válasza:

Határozottan nagy a különbség. Ezt hívják élettapasztalatnak.

Ez alól nincs kivétel.

2011. febr. 23. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy különbség. De egyáltalán nem biztos, hogy az idősebbnek van több élettapasztalata.
2011. febr. 23. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
elvileg igen, de gyakorlatilag ez csak személy függő
2011. febr. 23. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem normális esetben mindenkinél nagy különbség van a _saját_ 20 és 30 éves kori gondolkodása között. Már nem emlékszem, kitől olvastam azt a bölcs beszólást, hogy hogyha 50 évesen is ugyanúgy látod a világot, mint 30 évesen, akkor hiába telt el 20 év az életedből. Szerintem nagyon igaz.

Viszont felnőtt korban már nem annyira meghatározó a "tipikus életkorra jellemző gondolkodásmód(ok)", mint mondjuk tizenévesen, vagy netán gyermekkorban. Sokkal szélesebb skálán mozognak az emberek, különböző irányokban is változnak és különböző távolságokra is "jutnak" azokban az irányokban.

2011. febr. 23. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!