Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a kulonbseg a hungarista...

Mi a kulonbseg a hungarista es a skinhead kozott?

Figyelt kérdés

Az egyik osztalytarsam hungarista, de joban vagyok vele, mig masok szerint felnem kene. Skinheadekkel mar talalkoztam, oket kerulom.

Normalis valaszokat kerek!

2009. dec. 25. 23:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%
Előző vagyok. Javaslom a linkelt hungarista oldalak helyett keress SEMLEGES oldalt, már ha találsz egyáltalán ilyet. Nyilvánvaló, hogy a hungarizmus hungaristák általi bemutatási propagandaanyagnak kiváló, de az eszme esetleges negatívumait, hibáit (amik minden eszmének vannak) elhallgatja, a pozitívumokat kiemeli. Ez minden önleírásnál így van a világon gyakorlatilag...
2009. dec. 26. 21:35
 22/32 anonim ***** válasza:
24%
SEMLEGES hahaha úgy érted liberális vagy bolsevik oldalakat keressen a kérdező.Nincs semleges oldal.
2009. dec. 26. 21:39
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem, úgy értettem, hogy SEMLEGES oldalt keressen. És és is jeleztem a kétségem, hogy létezik-e ilyen. De mondok jobbat: olvass el mindenféle nézőpontú oldalt. Pro és kontra. Aztán alakíts véleményt.
2009. dec. 26. 21:52
 24/32 anonim ***** válasza:

"olvass el mindenféle nézőpontú oldalt"

ha hiszed ha nem: Én így szoktam :)

2009. dec. 26. 22:59
 25/32 anonim ***** válasza:
az első válaszolónak üzenem hogy egy kis tetves féreg!
2010. jún. 8. 16:14
 26/32 anonim ***** válasza:
Köszi, megkaptam. :D
2010. jún. 9. 21:40
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy az a lány, aki be akar kerülni a csordájukba, de nincs megkeresztelve, igaz? :)

Szerintem felejtsd el ezeket a majmokat. :)

2010. júl. 14. 20:23
 28/32 anonim ***** válasza:
Net harcosok :D (Persze az kivétel, aki nem keménykedni jött, és minden hungaristát becsmérelni, hanem választ a adni a kérdésre)
2010. aug. 9. 22:11
 29/32 anonim válasza:
Az hogy a Hungarista haza szerető hagyomány örző a saját kulturájában stb... ,a skinhead meg nem igazán ő a reggea,skanak él és nem a kárpátiának és a nemzeti rocknak,Kivéve ha NS skinheadre gondolsz az ugyanaz mint a hungarista nézetileg...kívéve aki Magyar létére Németeket élteti -.-
2010. nov. 28. 16:23
 30/32 htr ***** válasza:

Barátom.. a hungaristák nyilasok

akikre te gondolsz szerintem az a nemzeti érzelműek.

nem retardáltak, csak HISZNEK valamiben ami nagy szó ebben a mai világban

2011. máj. 9. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!