Mi a kulonbseg a hungarista es a skinhead kozott?
Figyelt kérdés
Az egyik osztalytarsam hungarista, de joban vagyok vele, mig masok szerint felnem kene. Skinheadekkel mar talalkoztam, oket kerulom.
Normalis valaszokat kerek!
2009. dec. 25. 23:48
21/32 anonim válasza:
Előző vagyok. Javaslom a linkelt hungarista oldalak helyett keress SEMLEGES oldalt, már ha találsz egyáltalán ilyet. Nyilvánvaló, hogy a hungarizmus hungaristák általi bemutatási propagandaanyagnak kiváló, de az eszme esetleges negatívumait, hibáit (amik minden eszmének vannak) elhallgatja, a pozitívumokat kiemeli. Ez minden önleírásnál így van a világon gyakorlatilag...
22/32 anonim válasza:
SEMLEGES hahaha úgy érted liberális vagy bolsevik oldalakat keressen a kérdező.Nincs semleges oldal.
23/32 anonim válasza:
Nem, úgy értettem, hogy SEMLEGES oldalt keressen. És és is jeleztem a kétségem, hogy létezik-e ilyen. De mondok jobbat: olvass el mindenféle nézőpontú oldalt. Pro és kontra. Aztán alakíts véleményt.
24/32 anonim válasza:
"olvass el mindenféle nézőpontú oldalt"
ha hiszed ha nem: Én így szoktam :)
25/32 anonim válasza:
az első válaszolónak üzenem hogy egy kis tetves féreg!
27/32 anonim válasza:
Te vagy az a lány, aki be akar kerülni a csordájukba, de nincs megkeresztelve, igaz? :)
Szerintem felejtsd el ezeket a majmokat. :)
28/32 anonim válasza:
Net harcosok :D (Persze az kivétel, aki nem keménykedni jött, és minden hungaristát becsmérelni, hanem választ a adni a kérdésre)
29/32 anonim válasza:
Az hogy a Hungarista haza szerető hagyomány örző a saját kulturájában stb... ,a skinhead meg nem igazán ő a reggea,skanak él és nem a kárpátiának és a nemzeti rocknak,Kivéve ha NS skinheadre gondolsz az ugyanaz mint a hungarista nézetileg...kívéve aki Magyar létére Németeket élteti -.-
30/32 htr válasza:
Barátom.. a hungaristák nyilasok
akikre te gondolsz szerintem az a nemzeti érzelműek.
nem retardáltak, csak HISZNEK valamiben ami nagy szó ebben a mai világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!