Most komolyan, értelmes emberek válaszát kérem! Miért élvezi egyes ember a lepontozást? Ha normálisan, érthetően elmagyarázunk valamit, sorra megy a lepontozás, és nem értem miért? És nem volt a válasz sem trágár, sem bunkó, sem lekezelő? Láttam már tényleg nagyon tahó válaszokat, de szerintem az enyém nem volt az!
Köszi a válaszokat!
2014. ápr. 26. 19:31
1/7 anonim válasza:
Biztos hülyeséget írtál. Azt is lepontozzuk, nem csak a tahókat. Plusz azt is, akinek a hozzászólása nem tetszik. Pédául rossz együttest szeret.
2014. ápr. 26. 21:05
2/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy élvezetből teszik, ez pusztán az oldal egyik extrája, hogy lehetőségünk nyílik pontozni a válaszokat, és ezáltal kinyilvánítani a véleményünket, hogy mennyire tartjuk hasznosnak. Az a probléma tudod, hogy lehetséges az, hogy valóban normálisan és értelmesen ír le valaki valamit, viszont nem jó amit írt, mert vagy nem odatartozik, mert eltér a témától, vagy egyszerűen nem felel meg a valóságnak, ezért a kommentelők jelzik, hogy probléma van vele, és lepontozzák. De abban igazad van, hogy időnként - talán elfogultságból - a valóban normális válaszok is le vannak pontozba, dehát ez a helyet. Ezt el kell fogadnia annak, aki ide írogat, hogy ez időnként megtörténik.
2014. ápr. 26. 22:33
3/7 anonim válasza:
Egyrészt a többség itt "tetszik/nem tetszik" gombként kezeli ezeket a kezeket - tehát fütyül arra, hogy miért vannak ott.
Másrészt sok sérült jellemű ember itt vigasztalódik. Ez egy névtelen oldal, itt nem fogsz neki visszaütni.
2014. ápr. 27. 00:08
4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen jó választ írtam , és nagyon is igazat, semmi hülyeség nem volt a válaszomban, azt hittem segítek vele - nem épp arra számítottam, hogy kapom a minuszokat. Sajnálni tudom azokat, akik így vigasztalódnak.
2014. ápr. 27. 11:32
5/7 anonim válasza:
Ez egyfajta önigazolást jelent, kb mindenkinek, aki valaha is használta a lepontozást. Ha nem egyezik az ember véleménye az adott válaszban foglaltakkal, akkor lepontozással ezt kinyilváníthatja, anélkül, hogy bármilyen gondolatot is hozzáfűzne (és ezzel támadható felületet nyújtana saját magán). Nem mellesleg egy válasz úgy is lehet unszimpatikus, vagy egyenesen sértő, ha nem is trágár, normálisan van megfogalmazva, illetve nyíltan nem is lekezelő (az igazán burkolt sértések észrevételéhez pedig bizonyos szintű intelligencia szükséges). A pontozás is a véleményezés egy formája. Az emberek pedig szeretnek véleményezni. Hogy ezt tetszik/nem tetszik, vagy hasznos/nem hasznos elven teszik, az már változó.
2014. ápr. 28. 00:52
6/7 anonim válasza:
"Teljesen jó választ írtam , és nagyon is igazat, semmi hülyeség nem volt a válaszomban, azt hittem segítek vele - nem épp arra számítottam, hogy kapom a minuszokat. Sajnálni tudom azokat, akik így vigasztalódnak."
Megnézném, hogy mit írtál, hogy magam is eldöntsem, tényleg jó volt-e az, amit írtál. Melyik volt az a topik, és melyik válasz, ahol lepontoztak?
2014. ápr. 28. 12:00
7/7 anonim válasza:
Én is normális, hasznos válaszokat adok, mégis mindig lepontoznak. :( Ha így folytatódik, lassan elfogy a %-om.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!