Tudtommal nem jár semmiféle hátránnyal a lepontozás, miért esik olyan sokaknak annyira nagyon rosszul?
Van toplista az oldalon, valakit érdekel.
Egyébként meg kifejezetten szar érzés tud lenni, mikor tudod, hogy igazad van, és lepontoznak. Vagy, ha segítesz vért izzadva, és lepontoznak ok nélkül. Szóval vannak idegesítő dolgok.
Valamilyen szinten normális esetben a pontozás jelezné a kérdezőnek, hogy mennyire jó a válaszod. Ha valaki 3 accounttal 0%-ra pontozza a válaszod, mert neki nem tetszik - a közlekedésben és a szerelem-szexben van ilyen - akkor a kérdező azt láthatja, hogy ez a válasz egyáltalán nem hasznos, pedig...
Azért komolyabb témákban még lenne értelme a pontozásnak, ha a sok gyökér nem összevissza nyomkodná a gombokat.
Az hagyján, de én már 3 hónapja a 78%-ról nem jutok feljebb, pedig az egyik kategórát én vezetem kb 2 hete!
Nem értem az egészet rengetegen 70-79%-ig vannak, de akikkel beszélgetek, ők is ugyan ezt veszik észre, lefelé gyorsan megy a százalék- vissza meg sehogy!
en elég sok választ adok, emiatt nem viszi el a politika a százalékomat, de ha alacsony lenne akkor elhiteltelenitené a többi válaszomat normális témákban
most vagy csinálok külön politikahoz egy acc-ot
vagy elerem hogy a politikaban nelehessen pontozni
vagy ne szamitson bele az összesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!