Most őszintén miért jó a lepontozás?
Komolyan mondom egyre jobban kezdem megutálni ezt az oldalt...tudom,nem kell ezzel foglalkozni,meg nem kell idejárni,nem kötelező,lehet nem is fogok többet,de még ezt a kérdést felteszem...
Nem értem!Ha más a véleményem leírom, és lehet vele vitatkozni,nem lepontozok...
Igyekszem mindig puszta jó szándékból leírni a személyes tapasztalataimat, de ha nem olyan mint az átlag akkor jön a lepontozás!!!Annyira idegesít!
Persze tudom,most mindenki azt fogja írni,hogy ő nem szokott lepontozni,de akkor mégis,ki teszi?és mi a jó benne,ha a válasz egy picit sem provokatív?
Ha nem értek egyet a véleményeddel, akkor lepontozom. Ha más nem ért egyet az enyémmel, pontozzon le. Nem csak egy ember dönti el, hogy az lefelé, vagy felfelé megy, minimum 3 szavazat kell, hogy valamerre billenjen a hasznosság. Hogy mi a jó benne? Hát az, hog az ember látja, hogy a többség kivel ért egyet.
Más az, ha valaki a tapasztalatát írja. Azt én nem szoktam pontozni, hiszen nincs értelme.
Szerintem amúgy úgy lenne jó ez az egész, ha mindenkinek ki lenne írva a felhasználóneve, és az is, hogy ki pontozta le. Így ki lehetne szűrni nagyon sok hazudozót, és sok kedvtelésből pontozót.
Ez a pontozás az oldal egy sajátja. pl. feltesznek egy kérdést és érkezik rá pl. 25 válasz,ebből 10 egyforma. az oldal leírása alapján,ha már ugyan az a válasz érkezett egyszer,amit e le szeretnél írni,akkor ne írd le,hanem értékeld pozitívan azt,aki már leírta. ha pedig nem értesz egyet a válaszadóval, pontozd le,hogy lássa,nem értenek veled egyet.
persze az más,amikor egy olyan típusú kérdést pontoznak le,hogy "hogy hívják a gyermekedet?"... azok unatkoznak, feljebb akarnak jutni a toplistán...stb.
én azt nem értem, hogy miért tetszik, nem tetszik jogon pontozgatnak itt sokan?
oda van írva szép magyar mondattal, hogy hasznos volt számodra a válasz? ezen mit nem lehet érteni? ennyi analfabéta, diszlexiás van ezen az oldalon?
tudjátok ez különbözik a "tetszett neked ez a válasz?" kérdéstől
attól, hogy nem tetszik még lehet hasznos és attól, hogy tetszik még lehet haszontalan
ez most, egy haszontalan válasz volt, de kétlem, hogy emiatt fognak sokan lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!