Miért pontoznak le ok nélkül?
Vannak itt az oldalon ilyen értelmi fogyatékos emberek, de nem kell velük foglalkozni! Nem éri meg miattuk bosszankodni. Én csak sajnálni tudom őket. :)
Sohasem értettem, hogy mi a jó nekik ebben, de ha jó akkor váljon egészségükre!
Akkor én most szimplán felpontozlak titeket,hogy kiegyenlítsem őket..:D
sőt..mostantól ez lesz a hobbim,nyomkodom majd az Egy véletlen kérdés gombot és mindenkit felpontozok:d..am nem
Nem tudom ez mire jó nekik..Unatkoznak.Fogadjuk ,hogy pontosan azt csinálják ,amit most én az előbb mondtam,csak ők a piros kis kezet koptatják..:d
És most fogadjuk,hogy ezek az illetők csak azért be fognak találni engem és jóól lepontoznak:P..
Van olyan, aki kiír egy kérdést: Felpontozhatlak? xD
na az ilyeneknek nem tudom mi játszódhat le a kis kobakjukban, mindenesetre kedvesek akik ennyire unatkoznak!
Én sose pontozok le ok nélkül embereket, de volt már hogy egy tök értelmes, trágárság, szidás nélküli választ adtam, amit még a kérdező is megköszönt, erre mindenki lepontoz.. ez milyen már? Irigyek? :DD szeretnek "szórakozni" egypáran.. hahha :)
Ui.: megy mindenkinek a zöld, mert jókedvem van xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!