Volt már, hogy válogatás nélkül minden hozzászólásra negatív értékelést adtál?
Velem már előfordult, mikor is a többség véleményével egyező választ adtam és egyedül én végeztem 0%-al.
Ekkor mindenkire válogatás nélkül mínuszt nyomtam, nem sokat érek el vele de jól esett...hisz ha nem számít a pontozás akkor nyilván azoknak sem számít akikre mínuszt adtam:)
Persze hogy volt :DD...
volt hogy csak gonosz kedvemben voltam és lepontoztam a jó válaszokat
Én szinte csak sport-mozgás, és zene témakörben szoktam tevékenykedni, ott kulturált vagyok. Néha viszont betévedek a fogyókúrás témakörbe, és elképedek azon a sok idióta barmon, akik almaecettel meg káposztalevessel akarnak lefogyni, meg 90napos elmebaj, meg még a sok félelmetes ötlet... ááá! Ilyenkor diszlájk ámokfutásba kezdek.
Persze a jó, hasznos válaszokat soha nem pontozom le. Ha meg valamihez nem értek, akkor egyáltalán nem pontozok se le, se fel senkit, csak aki a kérdést leszarván kizárólag kötekedni van ott. Merthogy sok ilyen van.
Pont az előbb éltem ki magamból az ördögi gonoszságot az egyik Szent Johanna Gimis kérdésnél... lenéróztam mindenkit. Nagyon lefárasztottak seperc alatt, ki kellett tombolnom magam és virtuálisan így oldottam meg :)
Mea culpa...
HÚÚÚ de gonoszak vagytok..
Megnéztem megint, humor kategória-e, de nem.
Még értékelni se nagyon szoktam, de csak akkor nyomok piros kezet, ha valaki annyira gonosz, hogy már fáj..
Hülyéket sem pontozom le,nagy az Isten állatkertje, és gyenge a kerítés..
Zöld kezet az kap, akiket mások 0-ra lepontoztak, de véleménye hasonló az enyémmel, csak nem játsza a Terézanyut, és nem ad igazat a kérdezőnek...
Csak én veszem ezt komolyan ? Költői kérdés volt.
Válaszoltam magamnak: igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!