Volt már, hogy válogatás nélkül minden hozzászólásra negatív értékelést adtál?
Velem már előfordult, mikor is a többség véleményével egyező választ adtam és egyedül én végeztem 0%-al.
Ekkor mindenkire válogatás nélkül mínuszt nyomtam, nem sokat érek el vele de jól esett...hisz ha nem számít a pontozás akkor nyilván azoknak sem számít akikre mínuszt adtam:)
pffff :)
5-ös vagyok.
Így adjon az ember őszinte választ :)
De mindegy, tényleg szívesen segítek, akinek tudok és cserébe úgy nérózok, ahogy nekem tetszik. Pluszolom, ami tetszik, de mínuszolom az ostobaságot. Ez van. :)
KEDVES 5.!
igy válaszoljon az ember lánya egy feltett kérdésre..:(
Lepontozzák..:(
Csak mert másnak ilyen kedve van..:(
Megyek is aludni, nem vesztegetem az időmet, energiámat..:(
Kérdező, Te meg szégyeld magad. Ezért (is) nincsenek értelmes válaszok..
Jó éjszakát !
7. voltam.
4.!
Ment a zöld kéz..:)
a szintén lepontozott 12.-től.
5-ös vagyok
Az igazság kedvéért...
Egyikőtöket sem én mínuszoltalak le, nem volt, miért, de mindegy
Az ellen már tényleg nem tehetek, ha magatokra vettétek az ostobaságról szóló mondandómat.
Komolyan, emberek, viccesek vagytok :D
ui: akkor még egyszer és utoljára, csak nektek nagy általánosságban: igenis fenntartom a jogot, hogy lefelé nérózzak, ha egy válasz elolvasása után úgy érzem, legalább fél pontot csappant az ÉN (!) IQ-m... öreg vagyok, már sokallom :)
Részemről már tényleg ennyi :)
én vagyok az első válaszoló
miattatok vagy 5-öt csökkent a százalékom :D
ha ezt a választ is lepontozzátok megeszem a kalapom
Jó étvágyat a kalaphoz:D
Amúgy én nem pontoztalak volna le titeke,t sőt volt akinek pluszt adtam, szóval magatokat okoljátok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!