Hogy ne legyek ilyen negatív?
Szerintem:
Nem a bulizás meg a népszerűség tesz boldoggá, hanem az, ha olyasmit csinálsz, amihez kedved van. Ha a buliban, társaságban jól érzed magad, élvezd. Ha nem, hagyd ott és csinálj valami mást.
Próbáld megőrizni a múltadból a jót. Például akit szerettél a régi iskolából, azt hívd fel és találkozzatok.
Én férfi vagyok, úgyhogy biztos mások az érzéseim, de azért nekem is volt hasonló, legalább kétszer életemben. Aztán rájöttem, hogy nem velem van a baj, és nem is másokkal, csak egyszerűen olyan környezetben voltam, ahová nem voltam való. Úgyhogy lehet, hogy az érzéseid teljesen jogosak, én nem elfojtani akarnám őket, hanem inkább magamba nézni, megkeresni, hogy mi zavar körülöttem és ezen hogyan lehet változtatni. Kár alakoskodni, főleg ilyen fiatalon - ráérsz majd később, ha muszáj lesz a főnököddel meg az ügyfelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!