Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miről beszélgessek egy filozóf...

Miről beszélgessek egy filozófussal?

Figyelt kérdés

Pontosítanék :

Megismerkedtem egy férfival,aki filozófia szakon végzett és nyilván e köré fonódik érdeklődésének jelentős része(valamint az ezzel szorosan összefüggésben álló fogalmak,mint például művészetek,pszichológia,filmek,könyvek,stb )

Tőlem sem állnak távol ezek a dolgok,de én ennél jóval "lazább " vagyok.

Mi lehet a kapcsolódási pont egy ilyesfajta kvalitású/beállítottságú személyhez?

Vagy ők is "emberek" és őket is érdekelhetik a hétköznapi témák?

Köszönöm,ha valaki érdemben hozzá tud szólni.

30/N

2014. ápr. 22. 11:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ah igen, "filoszmen" volt a kommentelő:) jó volt :)
2014. ápr. 22. 16:04
 12/15 A kérdező kommentje:

1.válaszoló :

oké !!

2014. ápr. 22. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:

"ne azt nézze benne, ami, hanem azt, ami lehet még belőle."

tökjók vagytok ma! köszönöm ! önbizalmat ad.

2014. ápr. 22. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy attól, hogy penge a filozófiában - szerinted - még nem kell hasra esni tőle. Attól még lehet egy jellemgyenge, sz@r ember. Az igaz ember mibenléte nem kötődik sem a filozófiához, sem a diplomához. Ha nem tiszteli egyéniségedet, természetességedet, nyugodtan küldd el a halál f.....a, filozófia ide-vagy oda.
2014. ápr. 22. 16:56
 15/15 A kérdező kommentje:

így van,kedves utolsó ! és miután elküldtük Arisztotelész fa@zára,hagyhatunk is neki egy cetlis üzenetet : A vacsorád pedig nem létezik !

hehe :)

amúgy tündéri pasi,azóta szoros barátok lettünk és szerintem éleződik valami :)

2017. jan. 12. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!