Hogy beszélgessek az osztálytársaimmal?
Zárkózott típusú vagyok. Ismeretlen társaságban mindig csak hallgatni szoktam, nem nagyon szoktam hozzászólni a témákhoz.
Viszont tényleg szeretnék. Az osztályomban van néhány lány, akiket kedvelek, és beszélünk is, de sokszor nem tudok milyen témát mondani. Pedig jó lenne õket jobban megismerni, csak mindig az van, hogy állok a társaságukban, és csak hallgatom õket. Ez alapján sose fognak közel kerülni hozzám. De akkor úgy érzem, hogy azzal a témával kapcsolatban nincs semmi, amit mondani tudnék.
Hogy változtassak ezen?
9.-es lány
Jó.... Köszi a választ.
De én milyen témát hozzak fel?
ne légy feszült.Ne gondolj arra hogy húú most mondanom kéne valamit..gondold a témába magad és ami eszedbe jut azt mond is ki ...
Régen nekemis volt ilyen problémám..de aztán én ebből úgy jöttem ki hogy csúnyán fogalmazva "lenéztem" mindenkit tudatossan...aztán kiderült hogy tökjó fejek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!