Miről beszélgessek vele? 15/L
Figyelt kérdés
Most lettem 9.-es , a suliban volt egy lány odamentem hozzá mert nagyon egyedül volt.Megkérdeztem hogy hívják,miket szeret.De egész nap kb. 5 mondatnál többet nem beszéltem vele és mindketten ültünk egymás mellet csöndben.Ez elég gáz volt.Miről tudnánk még beszélgetni?
Légy szíves ne írjon az aki csak beszólogatni tud.
2012. szept. 3. 13:35
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy van-e háziállata, arról is lehet sokat beszélni, vagy milyen állatokat szeret, kaját, hol lakik (melyik városrészen), milyen zenét szeret, melyik a kedvenc tantárgya, mit csinált nyáron, hol volt nyaralni vagy hova szeretne eljutni, szokott-e moziba járni (aztán mehetnétek együtt valamire akár), szereti-e a tesi órát, szokott-e sportolni, hiányoznak-e az általános iskolás barátai, milyen volt az általános suli, milyen jegyei voltak, mi volt a véleménye a tanárokról, apa anya mivel foglalkozik, van-e tesó, ő mit csinál, stb. sok téma van, akár az új osztályról is lehet, bár azt még nem ismeritek igazán, de arról is lehet.:) mi lesz ha nagy lesz, stb:)
2/3 anonim válasza:
Biztos emos, azok ilyen szótlanok. Mindenféle emos dolgokról: bánat, éjsötét, halál, sír, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokat segítettél :) És nem emos :D
2012. szept. 5. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!