Miért ilyen velem mindenki, ha úgy látszik, hogy sikerülni fog, amit eddig is szerettem volna?
Figyelt kérdés
Évek óta szeretnék rendőr lenni, és egészen odáig mindenki csak lelegyintett, hogy majd úgyis meg fogom magam gondolni. Általában mindig kitartok az elhatározásaim mellett, és most ott tartok, hogy jó eséllyel összejöhet. Erre a környezetemben csak negatív visszajelzéseket kapok, hogy nem kell apámat követnem(mivel ő is rendőr). Egyébként meg ő az egyetlen egy ember, aki kiáll mellettem.2014. ápr. 21. 13:30
1/6 anonim válasza:
Ne hallgass a károgókra. Tedd azt amit szeretnél. Örülj hogy édesapád támogat ebben.
2/6 anonim válasza:
Ne hallgass a tobbire. Mit is tudnanak ok!?
3/6 anonim válasza:
Szia! En ugy gondolom hogy nem kene foglalkoznod a negativ velemenyekre. Ha te rendor szeretnel lenni akkor legyel az. Plane ha sikerul bejutnod oda. Szerintem ne masokat nezd hogy nekik mi a jo. Egy ido utan abba hagyak. Mondjuk en siman megmondanam nekik hogy en ezt szeretnem csinalni es ha nem tetszik akkor el lehet menni mellettem. Nezd ne a kornyezeted diktaljon neked!!!
Ha nekem gyerekem lenne siman tamogatnam.
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg többre is vihetnéd, többet látnak benned, ezért nem üdvözítik a szándékodat. Mindegy is a támogatás ilyen esetben. Neked kell rájönnöd, hogy ez neked való vagy mást akarsz. A gyakorlatban majd kiderül.
5/6 anonim válasza:
Haha, "tobbre is vihetned"? Na ne, tanulhat 10 evet meg, azt munka sehol. Apja is rendor, tuti megsem hulye.
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg manapság pont, hogy a rendőröknek van a legtöbb esszük: tuti meló, ellesznek vele nyugdíjig.
A sok barom meg magol ezerrel és bámulja a katedrán ácsorgó köpcös vénembert és 28 évesen még mindig ott járnak: NA MOST MI LEGYEN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!