Most akkor én vagyok régimódi?
Figyelt kérdés
Szóval 2 nap alatt kétszer hallottam, hogy " láttam már ilyet". A barátnőmnél voltam épp adott melltartókat amiket már kinőtt, és felpróbáltam őket, amikor benyitott a barátja, én meg ugye takartam, mert azért na. Nem kell mindenkinek látni, később mesélte a barátnőm hogy a barátja mondta neki, hogy majdnem kicsúszott a száján, hogy nem kell takarni, látott már ilyet. Ma meg át akartam öltözni, és be akartam menni a fürdőbe, mert itt volt a bátyám, és azért mégse akarok előtte öltözni, erre mondja, hogy: láttam már ilyet, de azért menj csak be. Szóval én nem értem, most akkor én vagyok maradi, hogy nem akarok mások előtt öltözködni? Prűd vagyok? Nem tudom, miért kéne megmutatnom azt, amit alapból csak a barátom láthatna. Mi a véleményetek?2014. ápr. 19. 13:52
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem csak nagyon merev vagy, és nem érted, ha valamit viccből mondanak...
2/2 anonim 

válasza:

Tényleg merev vagy ha ezt az amúgy elég jó poént nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!