Most én vagyok régimódi? (a többi lent)
Lényeg:Egy közeli ismerősöm,kint van Angliában,és ő mondja,hogy az ottaniak többsége a saját nemével is el tudja képzelni a nemi életét,és sokan nem csak képzelegnek róla....Most ez a "jódógába nem tudja mit csináljon" vagy tényleg ilyen sok hormonzavaros ember van, és igazából itt Magyarországon is ez a helyzet,csak itt kevésbé elfogadott?Vagy ez igazából "nem is nagy cucc"?
Ti el tudnátok a saját nemetekkel képzelni....vagy volt már hogy tetszett egy veletek azonos nemű férfi/nő?????????
Azért Anglia más, sokkal toleránsabbak a homoszexualitással szemben, így valószínű ennek is köszönhető, illetve a híres hideg modoruk erősen a múlté. Már nem divat nevelni, hagyjuk, hogy a gyerekből az legyen, aminek lennie kell, csak azt nem veszik számításba, hogy a korlátok nem csak keretek közé szorítanak, hanem segítik is az embert, hogy megkapaszkodjon valamiben...
Amúgy lányok között megy ez itthon is, divat lett a tizenévesek között leszbizni, ha valaki tényleg a saját neméhez vonzódik azt mondjuk ugyanúgy elítélik. Fiők részéről is találkoztam ilyennel, de alapvetően a férfiak között még mindig nagyon erős tabu van ekörül.
Az, hogy valaki hormonzavaros nem jeleti azt, hogy ferde hajlamai vannak, sőt... A pubertás meg egy teljesen más kategória.
Attól, hogy valami manapság egyre elfogadottabb (agyonsminkelt 12 évesek, prostitúció, drogozás, homoszexuálisok, kettékurt 14 évesek), még nem nem biztos, hogy normális dolog.
Hadd csinálják, legalább van min röhögni, magukat járatják le.
Nem vagy régimódi, efelől ne aggódj. :) Én 1,5 évig éltem Rómában, és ott meglepően elfogadott már ez a tény. Most tök mindegy, hogy nőről, vagy férfiról van szó, de anélkül végigmehet egy homoszexuális pár az utcán, hogy megbámulnák, leköpnék, vagy degradálóan odaszólnának. Nekem pl. még sosem fordult meg a fejemben, hogy nővel folytassak valamiféle viszonyt és szerintem nem is fog. Viszont van akinek igen... és van aki csak egyszeri alkalomra, "kipróbálásra" vagy esetleg teljesen meleg, és párkapcsolati célból. Persze ez emberenként változó, és meg kell mondjam, engem annyira zavar, hogy a itt Magyarországon a tolerancia annyira a béka segge alatt van, hogy el sem lehet képzelni. Az emberek nem merik magukat nyíltan felvállalni, hanem egész életükben színházosdit játszanak csak azért, hogy megfeleljenek a társadalmi "követelményeknek". El lehet ítélni a homoszexuálisokat, de szerintem ez olyan, hogy sok embert én is elítélhetnék, mert nem szeretem az almát, de ők napi 3-4-et is megesznek... Hülye példa, de szerintem tükrözi amit mondani akartam.
Lehet, hogy nem teljesen válaszoltam a kérdésre, de ennek ki kellett jönnie. :)
30/L
Ez nem ,,jódogába nem tudja mit csináljon" - dolog. Ismerek olyat, aki nehéz körülmények között élt, rengeteget dolgozott, és pluszban szenvedett attól, hogy a társadalmi nyomásra vállalt férje és 3 gyereke olyan szerepbe kényszerítette, ami nem ő volt. Azóta elvált, a gyerekei felnőttek és most boldog párkapcsoaltban él, egy nővel. Kislányként nem leszbizett a wcben a többiekkel, nem volt divat, csak érezte, hogy valamiben a rendszer nem enged utat neki, nem érzi jól magát.
Egyébként nem lehet általánosítani, mindenhol vannak konzervatívabbak és nyitottabb emberek. Itthon és külföldön is. Nem régimódi vagy, hanem gyerekes, és általánosítasz, ill. valamiért zavar az, hogy valaki tudja mit akar, és az sem érdekli, mások mit gondolnak erről, téged viszont valszeg befolyásolna a közvélekedés.
Egyébként hibás következtetés a homoszexualitást mindjárt prostitúcióva, és drogokkal összekötni. Mégis mi értelme lenne ennek?
" Nem régimódi vagy, hanem gyerekes, és általánosítasz, ill. valamiért zavar az, hogy valaki tudja mit akar, és az sem érdekli, mások mit gondolnak erről, téged viszont valszeg befolyásolna a közvélekedés. "
Gyerekesek vagyunk, mert nem bírjuk elviselni a gyerekeknek rossz példát mutató féreg búzákat és leszbiket? Akkor azok vagyunk. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!