Én lennék ennyire prűd és régimódi vagy ezzel más is így van?
Na szóval nemrégiben a barátnőm meggyőzött, hogy menjünk el együtt úgymond bulizni. El is mentünk, bár a legkevésbé sem éreztem jól magam. Éppen mentünk kifelé amikor egy számomra teljesen ismeretlen részeg fickó belemarkolt a fenekembe. Hát köpni nyelni nem tudtam. Aztán úgy pofon vágtam az illetőt, hogy csak úgy csörömpölt a feje.
A barátnőm persze ámult bámult, nem értette miért pofoztam meg. Na de mi vagyok Én, hogy egy ismeretlen fickó fogdosson?! Mégis mit gondolnak ezek magukról?
Végül másnap Édesanyám kérdezte milyen volt a buli, na én elmeséltem neki mindent és valahogy Ő sem értett velem egyet. Persze ne értsétek félre, nem helyeselte amit az a férfi művelt de azért nekem sem adott igazat.
Ti mit csináltatok volna a helyemben? Előfordult már mással is ilyen és hogy reagáltatok?
Szerintem teljesen igazad volt,én se engedném ezt.Az már egy másik dolog,hogy szerintem legközelebb ne pofozd fel,mert még visszaüt az illető,ha részeg,vagy még rosszabb dolgot művel Veled...
12/L
Szerintem teljesen büszke lehetsz arra, hogy 16 évesen így látod a világot(ez a későbbiekbe se legyen másképp)
Ez, hogy megfogták a feneked a discoba ott ez minden napos dolog. Valószínűleg a "barátnőd" ezért csodálkozott.
Kerüld az ilyen helyeket. Én is ezt teszem bár én fiú vagyok:)
Nagyon helyes, büszke vagyok rád! :)
Én egy tömött villamoson próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne folyton fogja a fenekemet, de állandóan "utánam jött". Úgyhogy egyszercsak megszólaltam, hogy "uram, én most leszállok. Vagy leszáll velem együtt, vagy kénytelen lesz levenni a fenekemről a kezét." Nagy röhögés lett. :D
jól tetted. Én se értem, hova fajul már ez a világ. Hallom a pletykákat, hogy bulik után ki kivel feküdt össze,...
és valahogy nekem nem is menne csak úgy letapizni egy csajt egy buliban. Persze lehet, hogy én is "prűd és régimódi" vagyok...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!