Én lennék ennyire prűd és régimódi vagy ezzel más is így van?
Na szóval nemrégiben a barátnőm meggyőzött, hogy menjünk el együtt úgymond bulizni. El is mentünk, bár a legkevésbé sem éreztem jól magam. Éppen mentünk kifelé amikor egy számomra teljesen ismeretlen részeg fickó belemarkolt a fenekembe. Hát köpni nyelni nem tudtam. Aztán úgy pofon vágtam az illetőt, hogy csak úgy csörömpölt a feje.
A barátnőm persze ámult bámult, nem értette miért pofoztam meg. Na de mi vagyok Én, hogy egy ismeretlen fickó fogdosson?! Mégis mit gondolnak ezek magukról?
Végül másnap Édesanyám kérdezte milyen volt a buli, na én elmeséltem neki mindent és valahogy Ő sem értett velem egyet. Persze ne értsétek félre, nem helyeselte amit az a férfi művelt de azért nekem sem adott igazat.
Ti mit csináltatok volna a helyemben? Előfordult már mással is ilyen és hogy reagáltatok?
Te meg kicsit tahó!
Majd ha a feleséged seggét fogdossák, neki is mond, hogy ne legyen merev!
Na azért egészen szép számban írtak ide, ennek örülök! :)
Egyetértek mindenkivel, hisz mégis mit képzelnek az ilyenek magukról. A férfi nemet minősítik. :)
Soha nem értettem az olyan nőket illetve lányokat akik csak úgy hagyják magukat össze-vissza fogdosni.
Máskor azért nem verekedek, csak ha lesz ott velem egy hímnemű egyed aki megvéd. :)
Szerintem is jól tetted,hisz nem minden fiatal megy azért bulizni,hogy a részeg alakok fogdossák...Egyszer engem is a buszon fogdostak de nekem a hátamat piszkálta egy pasas.Előbb én is csak arrébb mentem,hisz lehet véletlen is,de amikor már a busz elejéig követet,gondoltam zavarba hozom...Mielőtt leszálltam volna szépen kibűvészkedtem a pólóm alól a melltartót,és oda adtam neki avval,hogy fogdossa tovább nyugodtan,de nekem most mennem kell...
(Még a buszvezető is röhögött)...szóval ne érezd magad kellemetlenül mert jól tetted amit tettél...
Engem is mindenki szerénynek néz pedig a legkevésbé sem vagyok az. :P Lehet azért tapizott le pont engem, mert azt gondolta úgysem merek majd visszaszólni.
Bevallom egy picit megijedtem mert hát elég fenyegetően nézett de a barátai csak nevettek én meg kivonultam a szórakozóhelyről és jól becsaptam magam mögött az ajtót. (majdnem kiesett az üveg :D)
orvendj annak h nem pofozott fel O amiert pofon vagtad
legkozelebb gondold meg a dolgokat h mit csinalsz eloszor gondolkozz azutan ussel ne forditva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!