Most én vagyok régimódi? (a többi lent)
Lényeg:Egy közeli ismerősöm,kint van Angliában,és ő mondja,hogy az ottaniak többsége a saját nemével is el tudja képzelni a nemi életét,és sokan nem csak képzelegnek róla....Most ez a "jódógába nem tudja mit csináljon" vagy tényleg ilyen sok hormonzavaros ember van, és igazából itt Magyarországon is ez a helyzet,csak itt kevésbé elfogadott?Vagy ez igazából "nem is nagy cucc"?
Ti el tudnátok a saját nemetekkel képzelni....vagy volt már hogy tetszett egy veletek azonos nemű férfi/nő?????????
A meleg párok által nevelt gyerekek ugyanolyan normálisak, mint más gyerekek, ha nem jobban, és igen gyatran heterók, a szülői példa ellenére... Sőt, ők jobban meggondolják, mielőtt gyereket vállalnak, mivel ugye külső beavatkozásra van szükség, vagy örökbefogadásra. Szerintem még mindig jobb példát mutatnak, és tudatosabbak, mint azok, akik megélhetésért csinálnak gyereket, aztán 10-en nyomorognak egy putriban.
Nem minden meleget kell transzfesztita identitásválságos alaknak képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!