Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire érzed magad lúzernak,...

Mennyire érzed magad lúzernak, hogy ahelyett, hogy normális életet élnél, itt válaszolgatsz olyan kérdésekre, amelyek nagy részét gazdáik csak azért tették fel, mert lusták utánanézni maguk?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem érzem magam lúzernek, mert az ilyen utánanézni lusta embereknek nem válaszolok a kérdéseikre.
2009. dec. 22. 11:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Szintúgy.
2009. dec. 22. 11:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez nem luzerség csak egyszerüen szeretjül elmondani a véleményünket!És amugy vannak akik nem olyan dolgot kérdeznek ami meg van a neten van aki a saját életével nem boldugul!!!És amugy te az vagy?? Mert te is itt vagy véletlenül!!
2009. dec. 22. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
nem vagyok lúzer, mert teljesen normálisa életet élek, amihez hozzátartozik az, hogy szeretek segíteni másokon... így naponta kb max fél órát eltöltök itt és válaszolgatok a kérdésekre, de emellett a valóságban olyan életem van, amit nem cserélnék le semmi pénzért...nagyon szegények vagyunk ugyan, sokat nélkülözünk, de van egy csodálatos családom, egy drága vőlegényem és igaz barátaim, akik szeretnek engem, és nagyon szeretek velük lenni, és nagyon sok hasznos dolgot csinálunk együtt, mindemellett egyetemre járok, elkeseredett lelkeket ápolgatok, állatokkal is foglalkozom és még mindig jut időm pihenni is és kiálvezni az életet...
2009. dec. 22. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egy szerencsétlen vesztes vagyok és a napom nagy részét ezen az oldalon töltöm :(

meg kérdésekre válaszolok

Darth Vader

2009. dec. 22. 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én teljes mértékbe lúzernek érzem magam,és szinte egész nap a gyakorikérdéseken irogatok.Igazából nincs is jobb dolgom.
2009. dec. 22. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te mennyire érezted magadat annak a kérdés kiírásakor?
2009. dec. 22. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fáradj ki a tajgetoszra
2009. dec. 22. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te annak érzed magad, ha regisztráltál, és kiírtál ide egy ilyen lúzer kérdést... Ezt azért kérdezted, mert nyomaszt, hogy számíthatsz mások feleletére vagy az nyomaszt, hogy másokra szorulsz, esetleg az, hogy van olyan kérdésed, amit csak itt mersz feltenni? Vagy más pszichés oka van, hogy lúzernek titulálsz másokat, amiért szeretnek segíteni, véleményt írni, akár vitázni? Menj és élj normális életet, és ne vedd el az időt tőlünk hülye kérdésekkel. Köszönjük, hogy segíthettünk megválaszolni ezt a kérdést... :):P
2009. dec. 22. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha lúzer is vagyok, én élvezem. Egyébként semennyire sem érzem magam annak.

Sokszor egy fárasztó, agypréselő nap után ezek az elborult kérdések kapcsolnak ki... Sok szánalmas és röhejes kérdés/válasz, jobb, mint bármelyik vicclap.

;)

2009. dec. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!