Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lebecsülitek az emósokat?

Lebecsülitek az emósokat?

Figyelt kérdés
Én nem. Sokan lebecsülik őket mert azt hiszik mások.Amúgy ugyanolyan emberek mint mi, csak érzelgősebb kiadásban.
2009. dec. 21. 17:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem lebecsülöm, hanem lenézem őket. Nem ugyanaz.
2009. dec. 21. 18:55
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
nem dicsőítem őket... de ha nekik így jó, legyen. én is utálom, ha belekötnek abba, hogy punkrocker vagyok! az életérzés, meg hasonló dumák nem érdekelnek, ha nekik így jó, legyen.
2009. dec. 21. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Érzelgősebbek? Ugyan már! Divatbabák... ha jövőre a szerzetes- és apácastílus lesz a divat, földig érő csuhában fognak járni
2009. dec. 21. 19:05
 14/22 A kérdező kommentje:

1.én nem pontozok le senkit se.

2. Rock 4 ever!

2009. dec. 21. 19:09
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a bajom velük, hogy divatból pózolnak, öltözködnek meg viselkednek. Ha valaki érzelmesebb, foglakozik a halállal, magába fordul, azt megértem, de ha valaki ezt azért csinálja, mert Pisti és Marcsi is ugyanezt teszi, az elég gáz.
2009. dec. 21. 19:18
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Én nem nézem le őket, sőt nagyon szívesen segítenék nekik az öngyilkosságban!
2009. dec. 21. 20:21
 17/22 anonim ***** válasza:
67%

Igen, lebecsülöm, mert miattuk jött divatba a pofába lógó haj, és a hülye kis p.csák előtt már nem is ember az ember ha látszik a két szeme a hajától + miattuk nőiesedett el a fiúk öltözködése. Kb. minden 2. fiún b.zi emős cipő van, ami még egy lányon is hülyén nézne ki, a testre simulós b.zi ruhákról meg ne is beszéljünk.

Azt meg nem hinném hogy nagyon érzelgősek lennének. Én nem láttam még emóst hüppögni. Inkább a primitív paraszt lenne rájuk a jó szó.

2009. dec. 21. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
EMO lányokat keményen partibavágnám;)
2009. dec. 21. 21:01
 19/22 anonim ***** válasza:
41%
Én is érzelgős vagyok, egy-egy olyan filmen, témán, zenén elsírom magam, mert megérint, de mégsem vagyok emos. Hoppá.
2009. dec. 22. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Az emo nem attól függ h hogy öltözködik...sok emo nem is divatol csak sz@r neki az élete...pl.:van lyan akinek nincsenek szlei emiatt...hoppá!
2011. ápr. 29. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!