Szerintetek aki felnőtt létére kedveli a Gyűrűk Ura és Harry Potter-szerű történeteket, az a gyerekes, vagy aki szerint ez az egész hülyeség, annak korlátozott a fantáziája, és keseredett meg az élet realitása miatt?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy a fantasztikus történetek tekintetében nagyjából két féle ember létezik: akinek bejönnek az ilyesmik,és teljesen természetesnek veszi a különböző kitalált figurák létét,és aki csípőből elutasítja,és ostobaságnak titulálja.Vajon mitől függ ez?Van egy ismerősöm,akivel sokat vitatkozok ezen :),mert ő az utóbbi csoportba tartozik,és úgy kritizál,hogy nem is érdekli a másik nézőpontja,egyszerűen baromságnak titulál minden kicsit is meseszerű művet.2009. dec. 20. 17:33
11/14 anonim válasza:
Általános iskolai tanárom jut erről eszembe, mikor megkérdeztük, hogy olvasta-e a Harry Pottert, úgy reagált, hogy ő ilyeneket nem olvas, olyan hangsúllyal, mintha sz@rba nyúlt volna. Ezek után senki ne sírjon, hogy a mai fiatalok keveset olvasnak, ha ez a reakciójuk egy olyan könyvre, ami fiatalok ezreivel szerettette meg az olvasást! A másik történet pedig anyukámmal esett meg. Pár éve ment egyetemre, hogy megszerezze a 2. diplomáját és az egyik tanárának a 20. századi gyermekirodalom a szakterülete, anyukám pedig a Narnia krónikáiból meg a Harry Potterből akarta írni a diplomamunkáját. Jelentekezett ennél a tanárnál. Reakció: jó, írjon, de én ilyeneket nem olvasok... Azért érdekelne, hogy mennyire ért a szakterületéhez, ha ezeket az alapműveket nem olvasta?
12/14 Veky válasza:
Ha tetszik neked, az azt jelenti, hogy te egy nyitott és épeszű ember vagy, aki szeret gondolkodni, és aki szereti az akciókat a sci-fiket stb... Szóval nem gyerekes dolog!
13/14 anonim válasza:
Nos én ezzel úgy vagyok, hogy szeretem őket. A Gyűrűk urát nagyon, és egyáltalán Tolkient. Én tisztára beleélem magam a történetbe. Igaz még csak 13 vagyok, de engem sokat csúfolnak emiatt. Mégsem szégyllem.
14/14 anonim válasza:
A Harry Potter gyerekkönyv.A Gyűrűk Ura meg széprodalom,és nagyon komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!