Becsuletes hajlektalant hogya huzhatnek ki a nyomorbol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Otleteket kernek szepen toletek, segitsunk, ha tudunk.
Budapesten, az ors vezer teren van egy ur a kiskutyajaval, minden nap egy bizonyos nagy aruhaz bejaratanal ul. En meg az eletemet most kezdo 25 eves lany vagyok. Nincs lakasom, bar lenne, befogadnam. Arra gondoltam, ha szallast tudnek neki szerezni, es munkat, es a kicsi letett penzemmel tamogatnam, nem kellene meg egy telet ott lehuznia.
De hogyan szetezzek egy hajlektalannak allast? Segiteni akarok! Adjatok tanacsot!
Az 5-nek igaza van,pont olyan emberke vagy a vaj szived és a naivságod miatt sokan sokszor palira fognak venni.Amúgy sem segíthetsz mindenkin,mert ép hajléktalan vagy bármi.A saját életed igazgasd ne másét.Lehet neki ép megfelel ebben érzi jól magát.Alkesz Bözsinéni is lelépett a 18éves lánytól..neki jobb a hid alatt
2014. ápr. 10. 18:57
12/19 anonim válasza:
Na akkor te figyelj ide! Én nem foigadnék el senkitől sem pénzt,ha odakerülne a sor,hogy nincs fedél a fejem fölött.Szépen külföldre mennék,mert ott van munka,azt aki dolgozni akar,az nem döglik éhen,nem akarásnak szarás a vége.Olyan meg nincs,hogy 1 rokona,barátja sincs,aki segítene,vagy ami a legfontosabb hogy saját maga tegyen azért,hogy jobb legyen!Amúgy meg,egyik ismerősöm is segíteni akart,ilyeneken ennivalóval meg takaróval.az lett a vége,hogy kifigyelték,majd kipuculták a lakását,ráadásúl ő még fel sem vitte egyiket sem.
2014. ápr. 10. 19:01
13/19 anonim válasza:
Adj neki tiszta ruhát, keress álláshirdetéseket. Gondolom van valamilyen munkatapasztalata legalább régebbről.
Illetve beszélgess vele, főleg pszichésen nagy teher a hajléktalanlét, sokat jelent, ha azt érzi, valaki törődik vele, támogatja.
2014. ápr. 10. 19:05
14/19 anonim válasza:
első körben add el a fasza kis telefonod amiről ilyen borzasztó helyesírással írsz és add neki a pénzt
2014. ápr. 10. 19:08
15/19 anonim válasza:
Egyszerű. Haza viszed és kész.
2014. ápr. 10. 19:11
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem véletlen van kint az utcán. Gondolom most költöztél Budapestre, és minden csövit, hajléktalant, nyomit meg akarsz menteni. Ha ők változtatni akarnak, tudnak, vannak szállók (jahm hogy ott se cigi, se pia...).
2014. ápr. 10. 19:12
17/19 anonim válasza:
na pont ezaz,hogy van hajléktalan szálló...vagy egyházi segélyszervezetek kimondottan ilyen rászorulókon.Túlságosan naiv vagy,majd jól rába.sz.ol!De akkor ne gyere sírni ide...
2014. ápr. 10. 19:20
18/19 A kérdező kommentje:
Azert irok igy, mert sietve gepelek, mivel dolgozom. Abszolut nem vagyok az a kategoria, aki naiv, ellenkezoleg. Elmondanam, ha en most utcara kerulnek, senkim nem lenne, aki segithet. Az a baj, hogy sokan burokban, biztos hatterrel nonek fel, ezert fordulnak el, ahelyett, hogy segitenenek.
Egyebkent pont erre gondoltam, lehet megkeresek egy papot, hogy segitsunk egyutt valahogyan.
2014. ápr. 10. 23:03
19/19 anonim válasza:
Én nevelőszülőknél nőttem fel,és amim ma van,azt csakis kizárólag magamnak köszönhetem.Jelen pillanat is!Lehet nem vagyok gazdag,meg nincs Bajor BMW a seggem alatt...Nem vettem fel felelőtlenül több milliós CHF alapú Hitelt lakásra.Szóval,nincs aza qva isten ,aki engem kirakna az utcára!De ha kikerülnék sem kérnék más pénzéből,sem csöveznék értelmetlenül.Akkor inkább külföldre menekülnék,vagy öngyilkos lennék.De sajnáltatni nem fogom magam,meg várni a sült galambot!Oké,végülis rajtad áll mit csinálsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!