Becsuletes hajlektalant hogya huzhatnek ki a nyomorbol?
Sziasztok! Otleteket kernek szepen toletek, segitsunk, ha tudunk.
Budapesten, az ors vezer teren van egy ur a kiskutyajaval, minden nap egy bizonyos nagy aruhaz bejaratanal ul. En meg az eletemet most kezdo 25 eves lany vagyok. Nincs lakasom, bar lenne, befogadnam. Arra gondoltam, ha szallast tudnek neki szerezni, es munkat, es a kicsi letett penzemmel tamogatnam, nem kellene meg egy telet ott lehuznia.
De hogyan szetezzek egy hajlektalannak allast? Segiteni akarok! Adjatok tanacsot!
Teljesen tiszta, nem alkoholista es nem drogos, soha nem lattam meg annak. Nehanyan tamogatjuk meleg etellel, de az elete ettol nem fog megvsltozni es velemenyem szerint tul fiatsl meg ahhoz, hogy az utcan elje le hatralevo eletet.
A lehulyezesek nem erdekelnek, vslaszra sem fogom meltatni, segito tanacsot kerek pusztan.
Teljesen tiszta, nem alkoholista es nem drogos, soha nem lattam meg annak. Nehanyan tamogatjuk meleg etellel, de az elete ettol nem fog megvsltozni es velemenyem szerint tul fiatsl meg ahhoz, hogy az utcan elje le hatralevo eletet.
A lehulyezesek nem erdekelnek, valaszra sem fogom meltatni, segito tanacsot kerek pusztan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!