Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen legyen a...

Szerintetek milyen legyen a 8. osztályos ballagási tablónk?

Figyelt kérdés
Várom a tippeket, képeket, akár idézeteket is a tablóra. Szeretnénk valami nem túl szokványosat, mégis olyat ami nincs túlságosan elszállva. :)
2009. dec. 19. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Náluk volt egy osztálynak olyan,hogy kavicsokkal volt kirakva az egész a képek körül.nekem nagyon tetszett.
2009. dec. 19. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagy divat most, hogy az igazolványkép mellé megcsinálják az emberke South Parkos mását. Szerintem aranyos (: Ami nekem még nagyon tetszett.. Nem tudom leírni, de találtam helyette egy képet:

[link]

De persze ezeket maximum grafikus tudja szépen megcsinálni..

Olcsóbb megoldások közül olyanok tetszettek még, hogy csillagformában felragasztották a képeket egy sima nagy fehér lapra, és körbe össze-vissza írt mindenki egy idézetet, valami szép színes tollal, filccel. Akik szépen rajzoltak, azok meg kis mesefigurákat alkottak rá.

Lehet kicsit igénytelennek hangzik, de nagyon mutatós.

Nálunk az egyik évfolyamban a gyerek anyja volt a rajztanár, és festett egy gyönyörű képet (nem vízfesték, hanem az a másik, talán akril). Ha jól emlékszem, a Hold volt rajta (itt voltak a tanárok) és a sötétkék ég, pár bolygó és csillagok. Itt pedig a tanulók (:

Szerintem mindegyik mutatós.

2009. dec. 21. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan volt, hogy a kép alján a városunk volt, afölött meg a kék ég felhőkkel és a tablóképeink egy-egy színes lufiba voltak beletéve.
2009. dec. 21. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Traktor + búzaföld? :) Na jó, nekünk is ez jöönne 12.be de mise tudjuk még... :(
2009. dec. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!