Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol utálják a magyarokat a...

Hol utálják a magyarokat a legjobban és melyik népet utálja legjobban a magyar?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 6. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem a ciganyok utaljak legjobban a magyarokat, es mi is oket utaljuk a legjobban.

Ha orszagot kell valasztani akkor Romania...Azok is utalnak minket mint a szart, meg mi is oket.

2014. ápr. 6. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Valamelyik kisantant söpredék korcs nép körülöttünk...románok, slotákok, szarbek.

A magyarok meg a cigányokat utálják legjobban.

2014. ápr. 6. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a szerbek nem utálnak minket (annyira). A románokat és szlovákokat mondanám azoknak, akik a legjobban utálhatnak minket.

A magyarok pedig a cigányokat utálják a legjobban, a románokkal nálunk leginkább már csak viccelődnek, a szlovákok meg senkit nem érdekelnek. Bár ez talán csak az én osztályomban van így. :)

2014. ápr. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!