Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi van, ha már meghaltunk, s...

Mi van, ha már meghaltunk, s ez valójában a pokol?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 14:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Akkor már nem félek a haláltól:)Annyira nem gáz nekem ez a pokol.
2009. dec. 19. 14:59
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem
2009. dec. 19. 15:05
 3/25 A kérdező kommentje:
A ganajtúró bogár is jól érzi magát a ganajban. Ez legfeljebb annyit jelenthet, hogy oda kerültünk, ahová valók vagyunk.
2009. dec. 19. 15:08
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

az azt jelenti hogy hiába lépek be 18 évesen a grínpíszbe meg adok vért önkéntesen meg hirdetem a "tudj megbocsátani" elveimet, nem fog semmi sem változni

síroooook:D

2009. dec. 19. 15:16
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy haltunk,lesz ennél még rosszabb és úgy is jó kell legyen
2009. dec. 19. 15:16
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
akkor valami nagy szemétséget csináltunk az életünkben, ha ez a büntetés, mert ez elég durva pokolnak.
2009. dec. 19. 15:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

ezen a kérdésen még sose gondolkoztam...:)

de fogd fel úgy, ha ez a pokol akkor itt "minden rossz", de közbe nem is.

ezt lehet nem érted..de remélem igen :D

2009. dec. 19. 15:24
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

ezt hogy gondoltad?

hogyha most meghalunk akkor átkerülünk egy másik pokolba?

2009. dec. 19. 15:24
 9/25 A kérdező kommentje:

nem tudom. Biztos figyelik mit csinálunk s attól függően kerülünk még rosszabb vagy jobb helyre. Esetleg ha letöltjük a büntetést új esélyt kapunk az életben.

De az elméletet erősíti, hogy sokunk észre sem veszi, hogy szenved. Meg azt mondja, hát ilyen az élet. Élet? ez az?

Télen fázom, nyáron melegem van. Dolgoznom kell, hogy ehessek, egy csomó megkötés mellett kell élnem. Aztán bármit elérek vagy létrehozok az idő tutira kicsinálja. Elmúlik a szerelem csak a kín marad utánna meg egy rakás felelösség. Komolyan ha nem lenne szerelem vagy ez a gyötrő vágy, belevágna az ember a családos életbe?

2009. dec. 19. 15:35
 10/25 anonim válasza:
100%

Érdekes felvetésnek találom.

Viszont ha ez a pokol lenne, akkor miért lenne halál? Utána hova kerülünk? Tegyük fel, hogy az általunk vélt pokol valamilyen formában valóságos.. de gondolom abból már nem lehet továbbjutni más 'helyekre',hisz az valamiféleképpen büntetés s örök kárhozatra vagyunk utalva. S ha már a büntetésnél tartunk, ez az élet amiben mi most élünk, nem is olyan rossz.. csak nézz körül, annyi szép és élvezetes dolgot lehet találni. a rossz dolgok pedig vele járnak. személy szerint nem hiszem, hogy van csak jó és csak rossz.. a dolgoknak ki kell egyenlíteni egymást.

2009. dec. 19. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!