Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Úgyérzem h. nem szeretnek az...

Úgyérzem h. nem szeretnek az osztálytársaim mit tehetnék?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok nem vagyok egy túl nagy szájú és nem nyilok ki hamar.. és sokan azt gondolhat6ják h. unalmas vagyok. pedig ez nem így van.. és szeretném ha valami tippeket adnátok hogyan illeszkedhetnék be kérem a segítségeteket köszönöm :)
2009. dec. 17. 20:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
-10 IQ-sok kíméljenek..
2009. dec. 20. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem szerettek az osztálytársaim. Sok olyan nap volt, amikor meg sem szólaltam a suliban. Utáltam az egészet. Le sem tojtak engem, de nem csodálom, ahogy kinéztem. Anyám olyan "szépen" tudott öltöztetni, frizurát csinálni nekem, hogy úgy néztem ki, mint "Betti a csúnya lány", nagy bagolyszemüveggel. Nekem az volt a problémám, még most is, hogy az átlagemberekkel nem tudok miről beszélgetni. Az osztálytársaim még nyolcadikban is rohangáltak a teremben, ami engem nem tudott meghatni. Most is munkahelyen olyan, mintha nem oda való lennék, nem ilyen emberek közé. Ha Neked nem ilyen problémád van, akkor jó,mert akkor az előző hozzászólóknak a tanácsát fogadd meg!
2009. dec. 28. 21:52
 13/16 anonim ***** válasza:

ne koncentrálj erre. inkább azzal foglalkozz, hogy Téged érdekeljen, hogy mit mondanak, és Te szeresd meg őket...érezni fogják rajtad

nem azzal kell foglalkoznod, hogy ki mit gondol. Neked kell foglalkoznod másokkal, hogy beilleszkedj

2009. dec. 28. 22:47
 14/16 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt egy osztalytarsam, akit nehezen fogadtunk be, mert o is zarkozott es maganak valo volt az elejen, de szerencsere megprobalt ezen valtoztatni, nem vonult felre szunetekben, kezdett resztvenni a kozos programokon( kirandulas, buli), sot o is kezdett szervezkedni;szoval nekem az a velemenyem h te is tehetsz azert, hogy elfogadjanak; sok sikert hozza
2009. dec. 30. 00:01
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2009. dec. 30. 12:35
 16/16 anonim válasza:
0%
szija.igazábol én nem ez a típus vagyok és az egész osztállyal jooba wagyok. nálunk is wan egy ilyen lány.. de őt folyon csúfoljáák is a köwérsége miatt.. szerintem kedj el beszélgetnii többet.. igaz hogy nekem rengeteg barátom wan de elhiszem hogy neked ez nem yoo érzés.
2010. jan. 11. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!