Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Úgyérzem h. nem szeretnek az...

Úgyérzem h. nem szeretnek az osztálytársaim mit tehetnék?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok nem vagyok egy túl nagy szájú és nem nyilok ki hamar.. és sokan azt gondolhat6ják h. unalmas vagyok. pedig ez nem így van.. és szeretném ha valami tippeket adnátok hogyan illeszkedhetnék be kérem a segítségeteket köszönöm :)
2009. dec. 17. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
mintha én írtam volna,és még a kor is stimmel..én úgy vagyok vele,hogy sztem nem szeretnek és nem is utálnak..
2009. dec. 17. 20:10
 2/16 A kérdező kommentje:
pedig azt hittem h. egyedül vagyok :S.. de én szeretnék valahova tartoni és nem szeretnék minden szünetet végig ülni a padban és is szeretném ha odajönnének beszélni velem... :(
2009. dec. 17. 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én 9.es vagyok,és hasonló a helyzetem. nálunk pár hét alatt kialakultak a klikkek és én sehova se fértem be,szóval jódarabig egyedül üldögéltem és olvastam szünetben,rám is ragadt hogy mindig olvasok és kocka vagyok. aztán mellém került az egyik "legjobb csaj" aki kicsit különc és lázadó,és nem is tudom már mit hallottam tőle,amire tettem egy pozitív megjegyzést. ez elindított egy olyan folyamatot aminek nagyon örülök jelenleg is. nem rontottam ajtóstul a házba,mindig csak finoman,egy-két mondattal többet beszélgettem,puhatolóztam a többi lány körül. most ott tartok hogy végigbeszélgetem a matekórákat ezzel a különc lánnyal:)

szerintem a lényeg hogy ne tolakodj,viszont ha van valamihez egy ötletes beszólásod vagy tipped akkor azt ne fojtsd el,biztos hogy értékelni fogják a többiek. aztán lassan bevesznek a köreikbe ha odavaló vagy,ha meg nem akkor sem vesztettél semmit.

sok sikert!

15/L

2009. dec. 17. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
az első vok..ez nekem is tetszik ügyes vagy 2:)neked sok sikert kérdező:)
2009. dec. 17. 20:36
 5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és olyan van h. nem vagyok sehova se való :( ?
2009. dec. 17. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

előferdülhet,de gondolom idén ballagsz és középsuliban úgyis előről kezdhetsz mindent ha nem jöttek össze a dolgok. meg nem is muszáj az osztályból barátkoznod pl.: nekem a legjobb barátnőm egy évvel fiatalabb nálam és ezért 8.ban mindig a 7.esekkel lógtam:D és a poén hogy nem is hasonlítunk ő ilyen tüctücösnótárméris minialkesz én meg környezetvédő elvharcos goth vagyok és mégis tök jól elhülyülünk:D

2009. dec. 17. 20:43
 7/16 A kérdező kommentje:
én hatosztályosba járok szval még 4,5 év velük :S
2009. dec. 18. 12:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi sem kötelező, nyugodtan elmehetsz onnan.

Az én helyzetem

Az általánost nagyon nem szerettem, alig voltak barátaim. Jah és folyton a gép előtt ültem, vagy tanultam..

Aztán elmentem gimnáziumba, (+ plusz koleszba:) és azóta teljesen megváltozott a helyzet.

Nekem az a tippem, hagyd ott a sulit.

Én elrontottam az általános sulinak az elejét, és aztán a többiek már elkönyveltek ilyennek meg olyannak.. és ezen hidd el alig lehet már változtatni ha beidegződik.

Most viszont máshogy mutatkoztam be, rengetegen szeretnek rám köszönnek, csomó barátom lett (lekopogom).

Ha nem akarsz elmenni, ajánlom légy közvetlenebb, ne csak ülj a padban, hanem menj oda a többiekhez, maguktól nem fognak jönni csak ha megszán valaki!

Régen én is csöndes voltam, de most már kimondok mindent akár hülyeség akár nem.. Hidd el a nagyszájúak is a semmiről beszélnek, csak jól adják elő.

Hajrá!

2009. dec. 18. 15:39
 9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.. ha tanácsodat megfogadom :)
2009. dec. 18. 19:56
 10/16 anonim válasza:
16%
Pedig nem jársz rossz úton, mivelhogy rövidítesz amit lehet, és nem tudsz írni. Ez megfelel egy mai 8.-os tanuló értelmi szintjének. Szóval csak így tovább!
2009. dec. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!