Mire mondják, hogy elpazarolta a fiatalságát? Párkapcsolatban jártatok így?
3-as, ne haragudj, de tíz percig röhögtem azon, amit te írtál :D :D :D
Hogy írhatod 21 évesen, hogy elpazaroltad a fiatalságod? :D
Én 34 éves vagyok, bizonyára egy fogatlan öreg máminak tartasz
:D :D
Egyébként azért, mert mások túl korán kezdték a csajozást, neked nem kell aggódni azért, mert kamaszként nem csináltad.
Most, 21 évesen inkább van értelme, mint 17 évesen.
Amennyiben párkapcsolati vonatkoztatással használják, az olyan személyre értendő, aki a fiatalságát áldozza fel egy olyan partnerre ( aki lehet tőle idősebb/fiatalabb vagy vele egykorú is, ez lényegtelen ) , akivel utólag nézve kár volt annyit foglalkoznia.
Például: van egy ambiciózus, tehetséges és sikerképes férfi/nő, aki ahelyett, hogy tudásának kamatoztatásával és jövőjének építésével foglalkozna, inkább egy olyan személy után fut, akivel végeredményben nem fog olyan célt elérni, amely miatt érdemes lett volna a saját életét felrúgni, mert ugyebár fiatalon az egyik leggyakoribb hiba, amelyet elkövetnek sokan, az az, hogy engednek az olyan ábrándoknak, amelyeket egy érettebb ember már nagyobb valószínűséggel feltud ismerni és félre tud tenni a saját érdekében.
Én 4 évig voltam együtt egy lánnyal, amiből nem lett semmi.
Szerettem, de későn ébredtem rá, hogy nem ő az igazi, ezzel el is mentek az egyetemi éveim kb...
Nem bánom, de ha hamarabb rájövök, hogy más kell, akkor lehet jobban alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!