Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy férfi a munka helyemen...

Van egy férfi a munka helyemen és mindig ugyan olyan színű zokniba látom. Nem vált zoknit?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 20:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
Vagy ő is minden este kimossa a zoknit amit épp aznap hordott és reggelre mindig megvan a párja, nem kell keresgetni pározgatni...
2014. márc. 18. 18:22
 12/14 anonim válasza:
100%
Van egy nő a munkahelyemen. Mindig a zoknimat nézegeti, gondolom tetszik neki. Nem akarok csalódást okozni neki, ezért vettem abból a zokniból 12 párat, hogy mindig tetsszen neki a zoknim...
2014. márc. 18. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:

45F

Én fekete zoknikat hordok, jó fajta márkásat, minden minta nélkül, azokat szeretem. Ezekből általában veszek tíz párat, mert sok tönkremegy, de minden nap tisztát veszek fel. Ha bárki is a zoknijaimat nézegeti, és ugyanolyat lát rajtam, abból nem az következik, hogy nem veszek tisztát, hanem az, hogy minidig ugyanazt a fajtát hordom, de minden nap tisztát.

2014. márc. 21. 16:40
 14/14 anonim válasza:

Férfi vagyok, egyedül élek és utálok naponta mosni/teregetni. Ezért minden évben veszek a KIK-ben 20 pár egyforma fekete zoknit február környékén. Utána a régieket egyszerűen kidobom. 2 hetente egyszer kell mosni és mindig van tiszta. Sőt, arra sem kell így vigyázni, hogy megvan-e a párja, vagy hogy melyik lyukadt ki. Ennyire egyszerű.

Amúgy 'munkahelyemen' egybeírva, és 'zokniban' mert nem előremutató határozó, valamint 'ugyanolyan' szintén egybeírva.

Engem személy szerint jobban zavar az irodában egy középszintű érettségivel rendelkező (rgo valahogy átment) kolléga, mint bárki aki tud kommunikálni sok egyforma zokniban (és nem zokniba). Remélem lejött, hogy 'más szemében a szálkát is megtalálod, sajátban a gerendát sem.'

2014. márc. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!