Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy férfi a munka helyemen...

Van egy férfi a munka helyemen és mindig ugyan olyan színű zokniba látom. Nem vált zoknit?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 20:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak ugyanolyanok vannak neki. :D
2014. márc. 13. 20:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem is hord zoknit, hanem üszkös a lába. Nem szaglik, nem sántít?
2014. márc. 13. 21:09
 3/14 anonim válasza:
100%

Neked pont ez tűnt fel? :D

am lehet tényleg egy színű zokniai vannak.

Vagy lehet, hogy azon az elven van, hogy amíg nem bűzlik addig nem kell szennyesbe dobni. :D

2014. márc. 13. 21:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hehe ez jó! Talán ahogy már írták javarészt csak ilyen zoknija van.

Ez nem egyedi dolog nekem is javarészt fekete zoknijaim vannak, ahhoz tudok rendesen öltözködni, azt a pár színeset inkább otthon hordom.

Sőt előfordul ha jó áron látok kényelmes jó cuccot többet is veszek belőle mert egy nagyobb darab nőnek elég macera a ruha vásárlás. Így előfordul, hogy bizonyos kényelmes, szép pulcsiból, és melegítő nadrágból esetleg alkalmi nadrágból több is van ugyan olyan.

Emiatt néha úgy nézek ki, mintha két hete nem váltottam volna ruhát otthon.

Egyszer már magyarázkodtam a szomszédok előtt, mikor viccesen rákérdeztek, hogy ennyire ragaszkodom a pulcsimhoz? Elmagyaráztam nekik, hogy nekem ebből 4 darab van ugyanolyan!

Lehet itt is ez a helyzet.

2014. márc. 13. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én is csak fekete zoknikat veszek, mert az megy mindenhez...pedig én lány vagyok
2014. márc. 13. 21:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egy helyen veszem a zoknijaimat, és mindig egy fajtát, szóval még párba sem rendezem őket, mert mind egyforma.

Nem is értem, ebből:

"mindig ugyan olyan színű zokniba látom"

hogy következik ez:

"Nem vált zoknit"

:D

2014. márc. 14. 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
32%
A világon nincs két egyforma zokni. Úgyhogy jól mondod, nem vált zoknit. Ez valami zokni fétis lehet nála. Biztos pálpusztai szaga van már.
2014. márc. 14. 12:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Érdekel téged ez a fiú az látszik. De miért pont a zokni fogott meg belőle? Úgy látszik, zoknival is lehet hódítani.
2014. márc. 18. 08:27
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem is csak fekete és szürke zoknim van. :D körülbelül 20-20 pár, a férjemnek meg csak fehér..neki meg vagy 30 pár fehér zokni, ugyanolyan vékony 2 piros csikkal :D
2014. márc. 18. 09:06
 10/14 weapon válasza:
nekem is 16pár caterpilar márkájú munkás zoknim van, mert bevált és felvásároltam a méretemben,amennyit csak tudtam...ennek 3éve és csak 2pár lyukadt eddig ki...szóval
2014. márc. 18. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!