Van egy férfi a munka helyemen és mindig ugyan olyan színű zokniba látom. Nem vált zoknit?
Neked pont ez tűnt fel? :D
am lehet tényleg egy színű zokniai vannak.
Vagy lehet, hogy azon az elven van, hogy amíg nem bűzlik addig nem kell szennyesbe dobni. :D
Hehe ez jó! Talán ahogy már írták javarészt csak ilyen zoknija van.
Ez nem egyedi dolog nekem is javarészt fekete zoknijaim vannak, ahhoz tudok rendesen öltözködni, azt a pár színeset inkább otthon hordom.
Sőt előfordul ha jó áron látok kényelmes jó cuccot többet is veszek belőle mert egy nagyobb darab nőnek elég macera a ruha vásárlás. Így előfordul, hogy bizonyos kényelmes, szép pulcsiból, és melegítő nadrágból esetleg alkalmi nadrágból több is van ugyan olyan.
Emiatt néha úgy nézek ki, mintha két hete nem váltottam volna ruhát otthon.
Egyszer már magyarázkodtam a szomszédok előtt, mikor viccesen rákérdeztek, hogy ennyire ragaszkodom a pulcsimhoz? Elmagyaráztam nekik, hogy nekem ebből 4 darab van ugyanolyan!
Lehet itt is ez a helyzet.
Én egy helyen veszem a zoknijaimat, és mindig egy fajtát, szóval még párba sem rendezem őket, mert mind egyforma.
Nem is értem, ebből:
"mindig ugyan olyan színű zokniba látom"
hogy következik ez:
"Nem vált zoknit"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!