Telefonos megkeresés?

Figyelt kérdés

Engem nap,mint nap megkeresnek telefonon,wellnes üdülésekkel kapcsolatosan,vagy piackutatással!

Számomra ez eléggé bosszantó tud lenni,mikor aznap már a negyedik-ötödik telefon érkezik!

Ti hogyan álltok hozzá a telefonos megkeresésekhez?

Ti szivesen válaszoltok a kérdőívekre,vagy igénybe veszitek a szolgáltatásokat?

Bosszant,vagy ép ellenkezőleg örültök neki?

2009. dec. 14. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ezért nincs vonalas telefonunk - a mobilt meg csak akkor veszem fel, ha ismerős a szám
2009. dec. 14. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már z első mondatnál leállítom az illetőt.

Csak ennyit mondok, köszi nem érdekel.

2009. dec. 14. 11:41
 3/11 anonim válasza:
100%
Minket is szoktak hívni...csak nem tudom honnan tudják a számot...BM-es belsős, titkosított szám:(
2009. dec. 14. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én mindegyiktől megkérdem honnan tudja a számomat (amúgy titkos) és megkérem, hogy a listán szereplő következő delikvenst baxogassa :)
2009. dec. 14. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy tudom hogy ez a munkájuk.De ha rossz napom van akkor én sem válaszolok semmire,de többnyire válaszolok 1-2 kérdésre,de az ajánlatok már nem szoktak érdekelni.
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A vonalas telefonunk titkos , az nem kiadható de találomra bárki felhívhat. A mobil dettó, 11 millió előfizetés van könnyű bármilyen számot találomra hívni!Egyébként azonnal lerázom azt aki hív!
 7/11 anonim válasza:
Az én számom is BM- es és soha nem hívtak még fel, csak akkor egyszer amikor én véletlen egy kérdőívre beírtam a neten! De amúgy amég nem ilyen számom volt és nem volt titkosítva addig nagyon zavart!
2009. dec. 14. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmű lerázás, aztán föl nem vétel... De ezek is csak a munkájukat végzik, csak ne velem:)
2009. dec. 14. 11:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
engem nagyon bosszant, le szokam őket rázni. Szerencsére nem sok ilyen alkalom volt, aztán meg is szűntettük a vezetékest. Nem értem mi jogon hívnak fel ilyen hülyeséggel, értem h ez a munkájuk,de nem így kéne reklámozni semmit sem.
2009. dec. 14. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Jó napot! X.Y. vagyok a Z. Kft.-től és szeretnék feltenni önnek néhány..."

"Jó napot! Én meg én vagyok, és szeretném folytatni az ebédemet, viszhall!" :|

(Vajon hogyan figyelik ki mindig, mikor ülök le enni? Be van kamerázva a lakásom???) :D :D :D

2009. dec. 14. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!