Lehet valamit tenni a telefonos "zaklatások" ellen?
Esetleg változtasd meg a telefonszámot. Bár ez se túl jó megoldás.
Egyrész a beteg nagyszüleid gondolom nehezen/nem tudnák megjegyezni az új számot,
másrészt előbb-utóbb bekerül az új szám is az ilyen r*hadékok adatbázisaiba.
En is ugy voltam, mint te es nem lehetett megszuntetni a vonalas telefont. Szamot valtoztattam es megszunt a zaklatas. Ennek mar tobb, mint 2 eve es egyetlen keretlen telefonhivas sem volt. Persze a szamcsere soran megmondtak, hogy sajnos az van, hogy hiaba titkos a szam, gyakran nem is az van, hogy eladjak az infodat, hanem az, hogy erre specializalodott emberek feltorik a rendszert...szoval igazi biztonsagot semmi sem nyujt, de mi tenyleg nem kaptunk soha tobbe hivast az uj szammal es ennek mar 2,5 eve.
Ne idegesitsd fel magad, ne foglalkozz veluk, hanem probald ki a szamcseret. Manapsag olyat is lehet, hogy minden hivast atiranyit a telefon, hogyha nem olyan ismeroshoz tartozik, akinek a szama benne van a telefonodban. Hidd el, nem eri meg nekik egyesevel mondogatni, hogy ne hivjanak, udvariaskodni meg meg ugy sem, mert ha 1-et lepattintasz, jon a helyere 5 uj. Nalam az verte ki a biztositekot, hogy egyik ilyen telemarketinges felhivott es kerdezte, hogy erdekel-e x termek bemutatoja, mert hogy itt van a hazunk elott. Akkor valtoztattam szamot es azota nyugi van. Nekem is van pici gyerekem es mennyivel jobb, hogy mar nem ebresztik fel ilyen idiota hivasokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!