Mi a véleményetek az ezo tv jósíiról ill. a telefonos jósokról?
Azt, hogy Okis csak a munkajukat vegzik, mivel Nekik is megkell elni, Engem nem zavarnak, meg egyebkent is van engedelyuk arra amit dolgoznak.
A masik pedig, hogy igeny van Rajuk, mert ha nem lenne, akkor nem lenne mukodokepes a musor.
A jövő folyamatosan változik, éppen ezért nem hiszek a jóslásban, csupán abban, hogy meg lehet mondani, a jelenben mire vagyunk képesek, és hogy hova vezetnek a jelenleg megtett lépéseink.
De ehhez nem kell telefonos jós. Ha kíváncsi vagyok arra, hogy hova lyukadok ki egy tettemmel, akkor előveszem szépen az itthoni tarot kártyámat és megkérem az őrangyalom, hogy vezesse a kezem.
Ennyi. Ha létezik valódi felsőbb hatalom, ami bármit is tud a jövőről, akkor nekem ingyen elárulja otthon, amit tudnom kell. Ehhez én nem hívok fel 5 ezer forintért egy kamust, aki csupán kiforgat a pénzemből...
egyik barátnőm cigánykártyából tud jósolni. ő az egyetlen, akinek hiszek az ilyesmiben.
az meg pláne gáz, hogy ezért valaki pénzt kér...
Nem ismerem az Ezo TV-s sztármédiumokat, de ilyet aligha tud bármelyikük:
Előző: ugyanezt akartam bemásolni én is :D
Egyébként én simán adnék egy-két éves börtönt, vagy valamilyen nagyobb összegű pénzbüntetést ezeknek a csalóknak. Egyszerűen megtévesztés amit csinálnak, a nyugdíjasok meg már nem tudnak tisztán gondolkodni abban a korban, ezért őket húzzák le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!