Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok Ukrainához? A...

Mit szóltok Ukrainához? A végén még azok is lehagynak minket és egy abszolút élhető jogállam lesz?

Figyelt kérdés

Az egyetlen ország szomszédaink közül, amelyik még nem húzott el messzire, na de ezek után szerintetek nem lesz Ukrainából is egy király hely mind a civilizációt mind a gazdaságot tekintve?

Szerintetek nálunk meg tudna ilyesmi történni, hogy az elnyomó diktátor elmenekül, és kiengedik azokat a bebörtönzötteket, akiket a fidesz-bíróság elítélt mondva csinált gazdasági ügyek miatt (végül is Júliával is ez történt az ő rendszerükben), majd szépen felépítenek egy demokratikus államot?

Mit szóltok ehhez? Én abban biztos vagyok, hogy csak idő kérdése, és az utolsó szomszéd-ország is le fog hagyni minket kb mindenben.

Vélemények?

2014. febr. 24. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:

"Az egyetlen ország szomszédaink közül, amelyik még nem húzott el messzire"

Azért én Romániában, Szerbiában, vagy Horvátországban sem szívesen élnék.....

2014. febr. 24. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

"abszolút élhető jogállam lesz?"

Az ukránok pedig ettől még igencsak messze vannak. Évtizedekre. Pláne, ha az EU "gyarmatosító" politikáját hirdetők véleménye szerint zajlik majd az átalakulás.

2014. febr. 24. 08:39
 3/4 A kérdező kommentje:
a jogállamiság terén azzal csak nyernek, ha ez EU szerint zajlanak a dolgok ... nem?
2014. febr. 25. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Az "élhető" jelzőre gondoltam. Ukrajna most is jogállam, bár valóban a velejéig korrupt. Gazdaságilag viszont nem biztos, hogy jót tesz neki egy EU-csatlakozás, sőt, ahogy mondtam, az EU-ellenesebbek szerint csak egy gyarmat lesz, egy 50milliós piac, ahonnan ki lehet majd tolni a pénzt nyugatra.
2014. febr. 25. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!