Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Abszolút nincs kedvem elmenni...

Abszolút nincs kedvem elmenni a 10 éves osztálytalálkozómra, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem szeretek hazajárni a szüleimhez, elég botrányos a családi életünk. Azt nem tehetem meg, hogy ne otthon aludjak, egyrészt konkrétan megbántani nem akarom a szüleimet, másrészt nem is tudnék hol. Semmilyen kapcsolatom nem maradt meg a városból.

Az osztályomat bírtam régen, de abszolút nem vagyok kíváncsi arra, kivel mi van. Azaz valamennyire kíváncsi vagyok, de ezt az iwiwvel bőven ki tudom elégíteni. Bunkóság, ha nem megyek? És milyen "normális" ürügyet találjak ki?

2009. márc. 3. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Semmilyen ürügyet nem kell kitalálnod, nem tartozol magyarázattal. Csak később meg fogod bánni, hogy így leépíted a kapcsolataidat.
2009. márc. 3. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell kitalánod, nekem is most volt én sem voltam. Két csaj van akikkel beszélek mai napig, többiek nem érdekelnek. Nem kell megindokolni h miért nem mész el.
2009. márc. 3. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz ürügyet kitalálni? Mondd azt, hogy nem mész el és kész. Nem hiszem, hogy magyarázkodó listát kéne adni a többieknek.
2009. márc. 3. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Csak nehogy megbánd, mert lehet, hogy nagyon jól éreznéd magad az emlékek miatt. Én sajnos nem tudok elmenni az enyémre, de ha tehetném, ott lennék. Nekem elég jó ok rá, hogy egy másik kontinensen élek, nem tudom, hogy ezen kívül még milyen jó ürügy van. Persze senki sem fog rajtad semmit számonkérni, de csak illene ott lenned, ha nincs más dolgod éppen.
2009. márc. 3. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen kérdésnél mindig eszembe jut, hogy mi lenne ha az igazat mondanád nekik? Hogy nincs kedved elmenni. Te döntésed, nem kell mindenféle hülyeséget kitalálni.
2009. márc. 3. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kedved elmenni ne menj!! Azt csinálsz amit akarsz nemkell magyarázkodnod.
2009. márc. 3. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Később megbánod ezt a döntést. A vártnál jobban szoktak elsülni ezek a találkozók, ugyanis 5 év alatt az ember sokat bölcsül. Sokan azért nem szeretik az osztálytalálkozókat, mert attól félnek, hogy hencegésbe és egymás méricskélésébe (ki mennyire "siker"-es) fullad a dolog. A valóság erre rendszerint rácáfol, az 5 évesen talán még nem, a 10 évesen és a későbbieken már igen. Ürügyet találni meg nem kell.
2009. márc. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!