Miért neveznek egy 30-40 éves férfit rögtön pedofilnak, ha csinosnak tart egy 17-18 éves lányt?
Egyrészt,nem mindegy,hogy 30 vagy 40 .
Másrészt,erkölcsiszempotnból nem mindegy,hogy 17 vagy 18.
Harmadrészt,igazad van,nem pedofilia 40 évesen 17 éves lányokat hajkurászni,de mindenestre aberrált dolog és veszélyes is a GYEREKRE nézve.
Azzal semmi gond nincs,ha cisnos tartja,de tartsa meg magának a véleményét,meg a gatyájában a farkát..
a 18-30 párositással szerintem nincs gond,mindketten felnőttek,nincs generációs szakadék,a 18-40nél már ezt nem lehet elmondani,de legalább jogilag flenőttek midnketten,és nem a szülei felelnek a lányért!
Nem arról van szó, hogy "kikezd" hanem, hogy csinosnak találja..
Szó sem volt a kérdésemben arról, hogy egy 40 éves ürge kikezd egy 17 éves lánnyal. Tényleg nem lenne okés, de még akkor sem lenne pedofil.
Egyébként, pl vegyük a férjemet.. 5 éve, mikor Ő 30 éves volt, akkor voltam én 18. Ekkor ismerkedtünk meg, és egy pár embertől megkapta, hogy pedofil. Nem kezdett ki velem, megismerkedtünk, és 2-3 hónapig csak találkozgattunk, beszélgettünk meg ilyenek.
Tudtam, hogy tetszek neki, és én is vonzódtam hozzá. Mikor elmesélte ezt egy két ismerősének, volt, aki le pedofilozta.
Én sem tartom túl erkölcsös dolognak, ha egy 40 éves fickó, 17 éves lányok után koslat, de nem erős dolog rögtön pedofilnak nevezni?
Semmi köze az körülménynek a dologhoz.
Egyszerüen mindenhol azt lesik mivel rughatnának a másik emberen csakmert szar napjuk van vagy komplexusosak, de a legtöbb egyszerüen képtelen elviselni, hogy vannak nála nyerőbb, befutóbb formák is. Szóval irigyek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!