Az emberek miért szólnak be másoknak?
Figyelt kérdés
Ha pl valaki más átlag nagyon sokan beszólnak neki az utcán is ismeretlen emberek. De nem csak fiatalok, hanem felnőttek is. Én megértem, hogy nem tetszik nekik a stílusa de vajon nap mint nap hány olyan ember sétál el mellettem akinek nem tetszik a kinézete? Viszont nem szólok be nekik. Mert mégis mi közöm van ahhoz, hogy ő hogy néz ki, hogyan öltözködik, milyen a haja stb. Sőt még csak meg sem bámulom őket mert az megint nem szép dolog. Az a legviccesebb mikor valakinek nála fiatalabbak szólnak be, pedig nekem soha nem volt képem egy idősebbnek beszólni. Egyáltalán nem érzem szükségét annak, hogy bárkinek beszóljak mert mint írtam semmi közöm ahhoz, hogy ő hogy néz ki de egyszerűen nem is értem miért teszik ezt az emberek. Oké úgy 12 éves korig még elmegy de mondjuk már kiskoromban is hanyagoltam ><2014. febr. 19. 22:04
1/3 anonim válasza:
Mert tele vannak "töltéssel / töltésekkel".
A "töltéseiket" így próbálják "kisütni".
2/3 anonim válasza:
Közben mindig alkalmazzák a pszichiátriából jól ismert "legkisebb ellenállás elvét".
= Annak szólnak be, akit a leggyengébbnek gondolnak 6 tartanak / éreznek.
Megérdemlik a "töltéseiket". :-)
3/3 anonim válasza:
A "beszólás" egyfajta viselkedési kultúra. Alkalmazása az intelligencia mértékétől függ, ezt eleve csak egy bizonyos szint alatt teszik. De ezt ne mondd el nekik, mert nem értik meg, csak megérzik, hogy ezért neked nagy verés jár. Az ő intelligenciaszintjük szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!