Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, ha úgy hozná a sors,...

Lányok, ha úgy hozná a sors, hogy szerelmes lennétek egy börtönben lévő férfibe, látogatnátok, küldenétek neki csomagot? Feleségül mennétek hozzá úgy, hogy börtönben van?

Figyelt kérdés

Jacquelynne Willcox-Bailey: Börtönben kötött házasságok c. könyvben külföldi újságírónő leírja riportalanyaival készült tapasztalatait, velük készült interjúit. Van olyan nő, aki hosszú évekre elzárt férfihoz ment feleségül és bejár hozzá rendszeresen, elvégre házasok.

Persze megismerkedni bebörtönzött elítélttel csak a börtönnel való valamilyen kapcsolat vagy egy elítéltet látogató személlyel való ismeretség által lehet, másként nem igazán.

Én nem tudnék ilyen kapcsolatot elképzelni.

2009. dec. 9. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én voltam úgy, hogy a férjem sokáig nem volt mellettem a munkája miatt, de itt szerintem nem is a nagyon hosszú távolléten van a hangsúly, hanem, hogy kivel és hogyan is köti össze az életét egy ilyen nő? A férfit nem ismeri, hisz a börtönben találkoztak csak és azon kívül soha. Más körülmények között valószínűleg másként viselkedik és van oka annak, hogy oda került. Persze, hogy minden emberben van jó is, de azért az már elég súlyos, ha valakit hosszú évekre bebörtönöznek és ki tudja, hogy megváltozik-e, ez egyéntől függ.
2009. dec. 10. 10:19
 12/13 anonim válasza:
IGEN. nekem 1 olyan valakim van ott akit mindennél jobban szeretek,szóval ha mondjuk szerelmes lennék 1 börtönben levő formába akkor tuti segítenék rajta.. nem csak az kerül börtönbe aki bűnt követett el ;)
2009. dec. 29. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
:(
2023. aug. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!