Lányok, ha úgy hozná a sors, hogy szerelmes lennétek egy börtönben lévő férfibe, látogatnátok, küldenétek neki csomagot? Feleségül mennétek hozzá úgy, hogy börtönben van?
Jacquelynne Willcox-Bailey: Börtönben kötött házasságok c. könyvben külföldi újságírónő leírja riportalanyaival készült tapasztalatait, velük készült interjúit. Van olyan nő, aki hosszú évekre elzárt férfihoz ment feleségül és bejár hozzá rendszeresen, elvégre házasok.
Persze megismerkedni bebörtönzött elítélttel csak a börtönnel való valamilyen kapcsolat vagy egy elítéltet látogató személlyel való ismeretség által lehet, másként nem igazán.
Én nem tudnék ilyen kapcsolatot elképzelni.
ezt hogy gondoltad? börtönbe megy randizni? vagy összejönnek aztán a srác börtöntöltetél lesz?
Első totál valószínűtlen másodiknak meg szerintem kb 10-20% az esélye, hogy hazavárja, nem hagyja el.(Itt nem a visszatérő "látogatókra" gondolok, hanem azokra akiknek tényleg megrázó a börtön)
Én nem, ez a menekülés és az önáltatás egy formája, meg amúgy is taszítanak az agresszív férfiak ill. egyáltalán a börtöntöltelékek. OK 1-2 lehet, hogy ártatlanul került be, vagy csak belesodródott, de azt egyről se hiszem el, hogy teljesen ártatlan bárány... Nekem speciel hús-vér férfi kell, aki velem van, nem egy álomkép.
Ezt amúgy sokáig lehetne elemezni. Egy dok. filmben mondták: egy ilyen "kapcsolat" (ha-ha-ha) megőrzi titokzatosságát, romantikáját: nincsenek szétdobált zoknik és hasonlók...
Meg szerintem ezek a nők valamiféle megváltó-komplexusban szenvednek: hogy majd ők megváltják, felemelik, megjavítják a bűnös lelket, akiben nem ösztönlényt, gyilkost látnak, hanem valamiféle romantikus rosszfiú-figurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!