Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, ha úgy hozná a sors,...

Lányok, ha úgy hozná a sors, hogy szerelmes lennétek egy börtönben lévő férfibe, látogatnátok, küldenétek neki csomagot? Feleségül mennétek hozzá úgy, hogy börtönben van?

Figyelt kérdés

Jacquelynne Willcox-Bailey: Börtönben kötött házasságok c. könyvben külföldi újságírónő leírja riportalanyaival készült tapasztalatait, velük készült interjúit. Van olyan nő, aki hosszú évekre elzárt férfihoz ment feleségül és bejár hozzá rendszeresen, elvégre házasok.

Persze megismerkedni bebörtönzött elítélttel csak a börtönnel való valamilyen kapcsolat vagy egy elítéltet látogató személlyel való ismeretség által lehet, másként nem igazán.

Én nem tudnék ilyen kapcsolatot elképzelni.

2009. dec. 9. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
én sem, hogyan vonzódhat valaki egy bűnözőhöz.
2009. dec. 9. 21:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Igaz, vannak különbségek bünözők és bűnözők, bűncselekmények és bűncselekmények között. Ha enyhébb típusú bűncselekmény, vagy esetleg önvédelemből elkövetett bűncselekmény miatt ülne egy férfi, talán bejárnék hozzá és csomagot küldenék neki, ha azt látnám, hogy komolyan venne, vagy a jövőjét gyökeresen jó irányba akarja terelni szabadulása után. Ha gyilkosról lenne szó, szóba nem állnék ilyennel.
2009. dec. 9. 21:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Rossz helyre írtam a kérdésem, bocsánat.
2009. dec. 9. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

ezt hogy gondoltad? börtönbe megy randizni? vagy összejönnek aztán a srác börtöntöltetél lesz?

Első totál valószínűtlen másodiknak meg szerintem kb 10-20% az esélye, hogy hazavárja, nem hagyja el.(Itt nem a visszatérő "látogatókra" gondolok, hanem azokra akiknek tényleg megrázó a börtön)

2009. dec. 9. 21:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Például egy elítélt engedélyt kap arra, hogy társkereső hirdetést ad fel újságban. Nincs eltitkolva, hogy börtönben van az illető a lány előtt. Társkereső elítéltekről pár évvel ezelőtt írt a Kiskegyed.
2009. dec. 9. 21:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Az általam említett könyvben vagy úgy ismerkedik meg szabad nő elítélttel, hogy börtönben dolgozik, vagy egy barátnője látogatja börtönben raboskodó párját/rokonát és az illető lány így ismerkedik meg az illető elítélt cellatársával és hozzá jár be rendszeresen.
2009. dec. 9. 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehetetlennek tartom :/
2009. dec. 9. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
NEM
2009. dec. 9. 21:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Pár éve olvastam valahol, hogy Magda Marinko-hoz rendszeresen bejárt és csomagot küldött egy nő, aki állítása szerint belezúgott a M. Marinko-ba. El nem tudom képzelni, hogy lehetett szerelmes ez a nő ebbe a gyilkosba...
2009. dec. 9. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, ez a menekülés és az önáltatás egy formája, meg amúgy is taszítanak az agresszív férfiak ill. egyáltalán a börtöntöltelékek. OK 1-2 lehet, hogy ártatlanul került be, vagy csak belesodródott, de azt egyről se hiszem el, hogy teljesen ártatlan bárány... Nekem speciel hús-vér férfi kell, aki velem van, nem egy álomkép.

Ezt amúgy sokáig lehetne elemezni. Egy dok. filmben mondták: egy ilyen "kapcsolat" (ha-ha-ha) megőrzi titokzatosságát, romantikáját: nincsenek szétdobált zoknik és hasonlók...

Meg szerintem ezek a nők valamiféle megváltó-komplexusban szenvednek: hogy majd ők megváltják, felemelik, megjavítják a bűnös lelket, akiben nem ösztönlényt, gyilkost látnak, hanem valamiféle romantikus rosszfiú-figurát.

2009. dec. 10. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!