Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hosszú lesz. Az alattunk lakó hölgyeményről van szó. Már évek óta össze-össze akasztjuk a bajszunkat de mostanában kezd egy kicsit durva lenni a dolog. Panelházban lakunk és van egy vizsla kutyája. A csajszi este dolgozik és hol hajnal 2-kor hol 3-kor jár haza. Ilyenkor csapja a bejárati ajtót és az egész ház hallja ahogy a kutya ugrál és ugat. Persze ezt kétszer minden alkalommal mert ilyenkor le is viszi sétálni egy fél órára és azt is hallani amikor visszajönnek. Egyébként amikor nincs itthon szokott a blöki vonyítani és nap közbeni is sokat ugat. Mi nem szóltunk egy szót sem rá mert nekünk meg van egy 13 hónapos kisfiunk aki most tanult meg járni. És igen trappolva megy és kiesnek a kezéből dolgok amik csattannak a földön és van hangja is rendesen de ő egy gyerek. Az alsó szomszéd kedvéért már eltüntettük a lakásból a gurulós székeket, lecseréltük a hangos öreg de még működő mosógépünket és a papucsokat puha mamuszra váltottuk. De most este 11-kor elkezdte üvöltetni a zenét ( nem először, már többször volt , hogy nem szóltunk miatta ) a párom lement szólni mire ő közölte, hogy nehogy már beszabályozzuk az életét és ne csinálhassa azt amit akar, ja és jó lenne ha mi is halkítanánk magunkon ( a gyereken ) mert ő nem tud nap közben aludni. Ha meg nem tetszik amit csinál akkor költözzünk el.Én béketűrő ember vagyok, csitítani szoktam a páromat de ettől úgy felment a pumpa. Mit lehet csinálni egy ilyen szomszéddal?
2014. febr. 13. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

en tokre megertem, en is hajnalba jarok haza melobol, en nem hallgathatok zenet, semmit?

ellenben te, meg masok, felzavar zenes arus autoval, ertelmetlen statisztikas zaklat mikor aludnek, a gyerek futkoz, zorog senki nem szol ra, a ven picxxak az ablak alatt vinnyognak stb...

mi mikor ejjel beszelgettunk iszogattunk, nem orjongtun stb, o lejon ugatni nekem?

felkelt becsonget vmi baromsagert, utana nem tudok aludni, en nem megyek hajnal 3 kor...

en nem szoktam szovatenni, ha felkeltettek, de akkor kiakad a pumpa mikor a kocsog meg benyogi, h aki ejjel legeny...

2014. febr. 13. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:
a nő ,nem szándékosan csap zajt,amit csinál az teljesen életszerű,és belefér egy társasházi viselkedésbe,
2014. febr. 13. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudj első de neked van gyereked? Mégis mit csináljak egy járni tanuló 13 hónapossal? Nem 3 éves, hogy rászóljak ugyan már halkan menj meg ne gügyöréssz hangosan. Nem hagyom autókázni, labdázni a parkettán és a kövön és írtam, hogy ami zörgő dolgot tudtunk lecseréltünk. Mégis mit kéne még tenni nektek éjszakásoknak? Nyaljam ki a fenekét? Én is dolgoztam éjjel ráadásul 12 órában és én is keltem fel nem is kevésszer másokra. De attól még, nappal aludnál nem áll meg az élet körülötted. Normális esetben az ember éjjel alszik. Azzal, hogy hangosan beszélget, vihorászik a haverjaival éjjel nincs gondom nem szólok hiszen ő akkor él rendben. De az már szerintem oké, hogy a hétköznap este 11-kor nem normális hangerővel szól hanem üvölt a zene. Hétvégén még az is rendben van de hétköznap!!!!
2014. febr. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!