Mit lehet tenni egy kukkoló szomszéddal?
Van a kertetekből egy picike rész is amit nem lát ??
Ha van oda bújj be :) na jó csak vicceltem... ha látod legközelebb beszélj vele!!
Nehéz ügy :/ szerintem, udvariasan menjetek át a pároddal együtt és kérjétek meg vagy akár a rendőrségen is feljelenthetitek!! De előbb bizonyosodj meg róla, hogy nem e csak figyel,nehogy baj legyen (pl a szembe szomszédunk is sokat figyel az utcára,mert rablás is volt már és óvatos)
Ennél többet nem tudok mondani :(
azért egész nap csak nem kukkol? Nem hiszem, hogy pusztán azért fel lehet valakit jelenteni, mert kinéz az ablakon. Akkor felénk a legtöbb vénasszonyt fel lehetne, mert még ki is szólnak az ablakból. Ha szóban is zaklat, az más.
Próbáld meg nem zavartatni magadat, mást nem tehetsz.
Udvariasan beszéljetek vele.
Ha ezután is csinálja, akkor pedig egy erősebb, "meggyőzőbb" ismerősötök beszéljen vele.
Az út túloldalán 4 emeletes háztömbök vannak te pedig napozol elöttük. Ezek után pedig rácsodálkozol a világra hogy néznek. Hidd el nem csak ő néz.
Ez az egyik véglet.
A másik véglet pedig az mikor ő veszi a bátorságot és ilyet beszól neked a nyilt utcán.
Első lépésként nem javaslom hogy párod ráugraszd, mert könnyen visszájára fordulhat a dolog. Ha nagyon hangosan ugráltok még elterjed hogy direkt provokálod a szemben lakókat, kimész napozni húzzák be a fügönyt? Lesz ilyen hozzáállás is.
Legjobb utad, ha van családja, majd az asszonya ad neki. Mikor odaszólt neked az utcán egyböl vissza kellett volna kérdezni hogy: a feleséged mit szól a dologhoz? Beszéljek erről vele?
Mostmár ne csinálj semmit, ha megint túllépi a határokat akkor szegezd neki ezt a kérdést.
Ú na hát Én akkor osztom ki úgy,hogy máskor rám se akarjon nézni.Egyébként már rég hívtam volna a rendőrséget,ha más nem figyelmeztetik.Vagy beszélsz vele(Megkérdezed miért leskelődik),felveszed az egész beszélgetést és megmutatod a rendőrségen.Vagy csak megmutatod neki és elmondod,ha még egyszer meglátod,hogy leskelődik feljelented.
Egyébként az én párom már tett volna lépéseket az ügyben.Mondtad már neki?Nem beszélgetett el a pasassal?
Amikor az utcán beszólt ott állt mellette egy nő, nem tudom ki lehetett, de elképzelhető, hogy a felesége volt. Azt a nőt elnézve ő nemigen szól semmit, mert a pasi egy agresszív állatnak néz ki a nőnek meg olyan megfélemlített feje volt. Én sem mertem visszaszólni neki. Csak mentem tovább.
Mégis mit mondjunk egy ilyen embernek? Ha odamegyek, hogy légyszi ne bámulj már folyton mert zavar, csak kiröhögne szerintem. Másrészt nem is mernék így odamenni és ezt megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!