Baj, hogy szeretek nőiesen öltözködni?
Az osztálytársaim mindig furán néznek rám azért mert ők inkább vesznek fel egy csőfarmert egy pólót és egy deszkás cipőt, de én szeretnék egy kicsit kitűnni, adni magamra, úgyhogy jó időben inkább egyberuhákat szoknyát veszek fel, hozzá cipőt 4-5 centis sarokkal, vagy egy topánkát. Ez nem normális vagy mi? 16-17 évesek vagyunk átlagba. Nem járok k*rvás ruhákba csak elegáns, nőies darabokba pl ez:
Ez ekkora baj, és én látom rosszul, vagy nincs ezzel baj és csak nincs megszokva nekik?

Jaj, hagyjuk már...
Minek teszel fel olyan kérdést, amire te is jól tudod a választ ?
Hát az a helyzet, hogy nem, nem tudom, mivel nem azt látom, hogy túl sokat adnának magukra, és egyenesen úgy reagálnak mintha abnormális lennék emiatt.
ha te csak ilyen igényes, nőies lányokkal vagy körülvéve, akkor szerencsés vagy, de nincs mindenhol így.

"ha te csak ilyen igényes, nőies lányokkal vagy körülvéve,"
És már ott is vagyunk, hogy te vagy egyedül tökéletes, mindenki más meg hülye.
Szerintem kevered ezt a helyet a fészbúkkal, ahol ugranak az ilyen baromságokra a kiéhezett szerencsétlenek. :D Szállj magadba picit.

Én az öltözködésről való véleménynyilvánítást kértem, nem az önkritikám hibás kielemzését, úgyhogy állítsd le magad, legyél szíves, és ha a kérdésre nem tudsz érdemlegeset válaszolni, akkor ne írj semmit.
Köszönöm.

Röviden: nyilván nem.
Hosszan: azért elég nehezen elképzelendő egy olyan iskola, ahol tele deszkás csajokkal lennél körülvéve. Főleg a mai társadalomban még furcsább lenne ez, mivel épp nem egy olyan korszakot élünk, melyben a lányok nagyon igyekeznének eltakarni a testüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!