Baj hogy szeretek nőiesen öltözködni?
Az osztályból minden lány csak deszkás cipőt,converse cipőt,szaggatott farmert hord. Felülre mintás színes pólók,kapucnis mintás pulcsik.Van aki szintén deszkás cipőhöz cicanacit hord,a toppokból ki van a fél melle leopárdminta leopárdminta hátán.
Én viszont én ilyeneket sohasem hordok.Általában magassarkú van rajtam(szolid 4-6 centi) szívesen hordok szoknyát,persze nadrágot is de nem olyat ami agyon van szaggatva és a fél combom kivan.Pólóból egyszínűt v kivágással vagy kerek kivágással vagy olyat ami mellnél patentos vagy gombos. Általában ezekhez blézer,kötött kardigán,kötött pulcsi van rajtam.
Első válaszoló: pont ezt akartam írni! :D
Szerintem végképp nem baj, sőt, lányként sokkal inkább nőiesen kéne öltözködni, mint deszkásként.
Dehogyis baj, sőt másnak is így kellene öltözködnie!
Nálunk az egyetemen a gyakorlati csoportba jár egy lány, akin összesen eddig egyszer volt nadrág!(Igaz elsőévesek vagyunk, de ez akkoris dicséretes dolog.) Jó tudni, hogy nem ő az egyetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!