KÖNYVTÁR-ban hogyan lehet a RAKTÁR-ba bejutni könyveket böngészni? Mi az erre von jogszabály?
Nem látom be hogy azokat a könyveket miért ne lehetne kölcsönözni!
Nálunk is sok van ami nincs elől , de a könyvtárosok kihozzák, és van olyan amit el is lehet vinni.Én írnék egy reklamáló levelet , valamelyik felsőbb szervnek.
Nem értem, hogy kicsikerekecske honnan ette, hogy azokat a könyveket nem lehet kikölcsönözni, pedig még a kérdést is visszaolvastam a hozzászólása után.
"Kedves" kérdező! Bocsánat, hogy idézőjelet használok, de enyhén szólva sem értem a felháborodásod és főleg a hangnemed okát. (Lehet, hogy csak azért, mert könyvtáros vagyok).
Úgy van, ahogy az előttem szólók már leírták: azért van olvasói tér és raktár, mert a kettő nem ugyanaz. A hentes sem enged be a pult mögötti helyiségbe, hogy feltrancsírozd magadnak a féldisznót, ugye?
De hogy adjak egy tippet, hogy mehetsz be a raktárba (mondjuk én ezt anno nem Keszthelyen, hanem Nagykanizsán alkalmaztam): jelentkezz könyvtár szakra, menj a keszthelyi könyvtárba gyakorlatra, alakíts ki jó kapcsolatot a könyvtárosokkal, és mikor már ismernek és kellő szakmai ismereteid is vannak ahhoz, hogy elhiggyék, nem fogsz nagy kavarodást okozni és nem fogod suttyomban kitépni a lapokat a könyvekből, amikor felügyelet nélkül hagynak, akkor talán, mondom, talán beengednek a raktárba egyedül böngészni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!