Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít, mikor az...

Titeket is idegesít, mikor az út közepén állnak meg emberek trécselni, és látják, hogy emberek közlekednének de csak azért se állnak odébb?

Figyelt kérdés
Ma épp egy óvoda előtt mentem el, persze pont akkor vitte el mindenki a gyerekét, és persze mind az út közepén áll meg trécselni és még a gyerekük is össze-vissza rohangál, hogy még kikerülni se lehessen.. persze látják, hogy jönnek az emberek, de magasról leszarják, még arrébb állni se hajlandóak mert nekik fontos trécselnivalójuk van.. az ilyen miért nem áll meg a kerítésen belül dumálni??? Azt hiszik, hogy mivel az óvoda előtti területen vannak akkor az az ő hatáskörül és mindenkinél feljebbvalóak? Már tököm kivan-.-
2014. febr. 6. 17:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az öreg nénik is ugyanez a műfaj, szerintem ők még élvezik is mert valahogy mindig az út közepén mennek és sehogy se lehet kikerülni őket.. ha meg előtted megy akkor hiába szólsz neki nem hallja:D

A biciklisek is elég pofátlanok néha, volt hogy egy elég szűk járdán úgy száguldott el mellettem h majdnem lerepült a fejem.. de szerencsére azért a legtöbb félreáll vagy csenget és megköszöni h odébb álltam:D

2014. febr. 6. 17:50
 12/18 anonim válasza:
Ha odébbállnak én is mindig megköszönöm, csak sajnos a többség nem áll odébb...
2014. febr. 6. 17:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát ha mögöttem jön biciklis akkor nem veszem észre, ha nem csönget, ha meg előttem akkor én mindig félreállok, amennyire csak tudok. Csak az idegesít, mikor mások nem képesek megadni ugyanezt a tiszteletet, akkor én minek adjam meg nekik? -.-
2014. febr. 6. 17:57
 14/18 anonim válasza:
NA látod ez egy nagyon jó kérdés, ez már bennem is sokszor felmerült... Volt olyan, hogy a kerítés mellett mentem egy szűk járdán. Szembe velem 3 pláza p*csa.. szintén egymás mellett. Félre állni sehogy se tudtam volna. Ezért inkább még jobban kihúztam magam, mondom ha nekem jön ő jár rosszabbul. Hát nekem jött, erre a reakciója: " nekem jössz b*zd meg?!" Én meg válaszoltam neki, hogy "Neked b*zdmeg :D"
2014. febr. 6. 18:03
 15/18 anonim válasza:

legjobb ilyen öregasszonyos, mikor egyszer mentem a váci úton a Duna pláza előtt, szép teli zöld lámpa, két öregasszony meg egymásba karolva úgy döntött, hogy ők nem várják ki a szabad jelzést a gyalogosoknak a zebrán, hanem feltartott kézzel, "megálljt" parancsolva neki vágnak a 2x 3 sávnak :D

és simán elindultak egy gyorsforgalmi úton.. és ha esetleg kivasalod őket, még te kapsz éveket érte..

2014. febr. 6. 18:04
 16/18 A kérdező kommentje:

#14 :DDD megérdemelte a kis lotyó xD

#15 Na az is durva :D.. persze ilyenkor mindig az szívja meg, aki betartotta a szabályokat, ha esetleg elütik őket -.- biztos akkor is nekik állna feljebb.

2014. febr. 6. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ők ugyanazok, akik a mozgólépcsőn balra állnak. Ők ráérnek, tehát más se merészeljen sietni, várja ki a sorát. Ha meg szépen szólok, hogy elnézést, szeretnék elférni, akkor megsértődnek. Azok a kedvenceim, akik hátranéznek, látják, hogy siet mögöttük valaki, és visszafordulnak folytatni a beszélgetést. És akkor ne verjem pofán, mert én leszek a rossz :)
2014. febr. 6. 18:38
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 ezt is volt "szerencsém" megtapasztalni.. :) persze mindig nekik áll feljebb. Olyan is volt, hogy mindenki jobb oldalon állt, egyedül egy fickó állt bal oldalt és mindenkinek kerülgetnie kellett őt lefelé menet, persze ő a világért se állt volna át a másik oldalra, egyáltalán nem zavartatta magát -.-
2014. febr. 6. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!