Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít, mikor az...

Titeket is idegesít, mikor az út közepén állnak meg emberek trécselni, és látják, hogy emberek közlekednének de csak azért se állnak odébb?

Figyelt kérdés
Ma épp egy óvoda előtt mentem el, persze pont akkor vitte el mindenki a gyerekét, és persze mind az út közepén áll meg trécselni és még a gyerekük is össze-vissza rohangál, hogy még kikerülni se lehessen.. persze látják, hogy jönnek az emberek, de magasról leszarják, még arrébb állni se hajlandóak mert nekik fontos trécselnivalójuk van.. az ilyen miért nem áll meg a kerítésen belül dumálni??? Azt hiszik, hogy mivel az óvoda előtti területen vannak akkor az az ő hatáskörül és mindenkinél feljebbvalóak? Már tököm kivan-.-
2014. febr. 6. 17:29
1 2
 1/18 anonim válasza:
na ezt én is nagyon rühellem
2014. febr. 6. 17:31
 2/18 anonim válasza:
Én olyankor szoktam JÓ nagyokat dudálni a kocsival, hogy vegyék észre magukat, ne féld egyből oszlik a tömeg :D
2014. febr. 6. 17:32
 3/18 anonim ***** válasza:
igen és ennek tényleg sok köze van a szexhez.
2014. febr. 6. 17:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Ja, csak gyalogosként nem tudok rájuk dudálni sajnos:D de legközelebb viszek magammal valami kézi dudát xD
2014. febr. 6. 17:34
 5/18 A kérdező kommentje:
#3 csak ezt a kategóriát nézik a legtöbben:D és reméltem, hogy itt több sorstársra találok *meghatódottfej*
2014. febr. 6. 17:35
 6/18 anonim válasza:
Fuu ez én is nagyon utálom. A másik, amikor futok... hárman mennek egymás mellett szembe velem, de csesznek félre állni... ilyenkor általában elszakad a cérna és teljes erőből nekifutok a legszélsőnek. Látott, tudta, hogy "mellettük" fogok elmenni és b*szik félre állni. Meg is érdemli, hogy hátra essen.
2014. febr. 6. 17:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Vagy az öreg nénik akik cikk-cakk botorkálnak, direkt úgy hogy véletlenül se lehessen kikerülni őket. Szinte látom ahogy benyomják a trollfacet. :D
2014. febr. 6. 17:39
 8/18 anonim válasza:

7-esnek :

öreg nénik egymás mellett+ a kutyáik...mindegyik más irányba pórázon.. na ezzazz amitől agyvérzést kapok

2014. febr. 6. 17:41
 9/18 A kérdező kommentje:
#6 na az meg a másik... ilyenkor, mikor nem képesek arrébb állni a szembejövők én is kicsit nekikmegyek persze "véletlen" hisz olyan szűk az út, hogy nem fértünk el:D és még ő van fölháborodva persze, hogy hogy mertem nekimenni.. de leszarom nézzen már magába az ilyen, meg amúgy is mire számított, hogy majd én átrepülök felette vagy mi? :D
2014. febr. 6. 17:41
 10/18 anonim válasza:

én pl úgy jártam, hogy sétáltam a járdán és hallom hogy valaki közeledik, kocog, mivel elég szűkös volt a járda így lehúzódtam, gondoltam, ha nagyon sietős neki, am ő meg is köszönte

de jött velem szemben a járdán egy biciklis(!), ő aztán még el is ütött volna

2014. febr. 6. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!