Miért szoktak albérleteknél kezdetnek több havi díjat is elkérni?
Igy van, ahogy az első is írta.
Gondolj bele, ha pld. kikölcsönzöl egy takarítógépet, ott is elkérnek 20 ezer Kauciót, aztán ha visszavitted, és minden ok, akkor azt visszakapod, és csak a bérleti díjat kell kifizetned. A lakásnál is kb. ezért van.
Nos én elkövetem azt a hibát,hogy nem kértem depositot a szobáért(Anglia),csak annyit kértem,hogy ha úgy dönt elmegy akkor előtte legalább 1-2 héttel szóljon..Nos a kedves lakóm egy bizonyos hónap után egyszerűen lelépett...Pár nap múlva felhívott,hogy nem kell a szoba neki,és a cuccait őrizzük addig amíg érte nem jön...Kidobtam mindent!!
Szóval ennyit a bizalomról...Ezért kell előre kérni 1-2 hónapi depositot vagy kauciót ahogy otthon mondják..
Nem mert 2 heti bérlési díjjal tartozott,és amúgy se volt bőr a képén jönni a cuccokért! A telefonban mondtam,hogy csak úgy viheti el ha kifizeti a 2 hetet...Inkább nem jött..
nem, vagyok raktár,hogy tároljam a dolgait!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!