Melyik a kedvenc történelmi korotok (minél pontosabban)?
Figyelt kérdés
Nekem az ókor - Jézus előtt pár évtizeddel, Ceasar kora körül. Akkor élt a legtöbb nagy ember, és volt - szerintem - a legtökéletesebb a világ.
A másik kedvencem a pár évvel 1900 előtt illetve akörül. A világ bár már kényelmes és fejlett volt, még mindig izgalmas és rejtélyekkel teli, elegáns és gyönyörű. Azóta egyre rosszabb, a középkor pedig a kereszténység miatt nem tetszik főleg.
2014. febr. 2. 21:44
31/33 anonim válasza:
#Magoran
Még jó hogy még csak 2014 van. Azthiszem elrejtőzök az örzők elől, nehogy visszajöjjenek értem és életemet ki oltsák. Addig is próbálom ebben a nyomorult életben kedvem tőlteni.
32/33 anonim válasza:
#Kérdező
Igen ez a Hight tech cucc bevált, de ott már nem akartam ki villantgatni, főleg egy ilyen istennőnek. Még a végén nagy port kavartam volna. Na és? Milyen volt? Mesélj.
33/33 A kérdező kommentje:
Puha bőr a sok tejfürdőtől, de franciára nem vehető rá, mert megalázónak tartja, de helyette két szolgálója megcsinálta. Amúgy a csípőmozgása jó, ja és biszex(emiatt szerencsére a szolgálók se voltak semmik:D).
2014. febr. 2. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!