Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc történelmi...

Melyik a kedvenc történelmi korotok (minél pontosabban)?

Figyelt kérdés

Nekem az ókor - Jézus előtt pár évtizeddel, Ceasar kora körül. Akkor élt a legtöbb nagy ember, és volt - szerintem - a legtökéletesebb a világ.

A másik kedvencem a pár évvel 1900 előtt illetve akörül. A világ bár már kényelmes és fejlett volt, még mindig izgalmas és rejtélyekkel teli, elegáns és gyönyörű. Azóta egyre rosszabb, a középkor pedig a kereszténység miatt nem tetszik főleg.

2014. febr. 2. 21:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Engem a középkor vonz nagyon. Hát igazából csak az Európai, ázsia nem érdekel meg más földrészek (kivéve közel-keletet és a keresztes háborúkat). Nagoyn kíváncsi lennék rá hogyan élhettek az emberek, a mindennapokra akár szegényebb akár a gazdagabb rétegekben. A kisebb falvakra, a nagyobb városokra, a várakra áhh... Mindenre még az átkozott inkvizítorok kínzásai is érdekelnek, persze nem azért mert olyan nagyon élvezetes lenne, csak érdekel és kész.
2014. febr. 2. 22:05
 12/33 anonim válasza:
Őskor, Középkor főleg Amerika felfedezése és az arról szóló filmek, meg a westernesek
2014. febr. 2. 22:07
 13/33 A kérdező kommentje:
Hát Amerikáról, Afrikáról, Ausztráliáról és Antarktiszról felesleges beszélni, Ázsia történelmét meg nem nagyon ismerem, számomra ők az ókorban ugyanolyanok voltak, mint a középkorban.
2014. febr. 2. 22:08
 14/33 anonim ***** válasza:
Egyébként magyaron kívül Vikingek is jók, Kalózok, ezek érdekelnek... Középkor ami még talán... meg a 2. vh:) ne meg mét Japán se rossz...
2014. febr. 2. 22:15
 15/33 anonim ***** válasza:

Középkori Kína--fejlettségben többszörösen haladta meg Európát

Feudális Japán,szamurájélet

Görög kor,békeidőben

Magyarország 1860 és 1910 közt

2014. febr. 2. 22:15
 16/33 anonim válasza:
100%
Mikor 2042 Február 30-án megvásároltam életem első időgépét. Az első gondolatom az volt hogy vissza akarok jönni 2014 Február 2-ába, megnézni kinek mi volt a kedvenc történelmi kora a GYK-n, a szerelem szexualitás témában, biztos ott lehet a legjobbakat mulatni. No, volt aki a boldog békeidőket emlegette. Visszamentem hát de nagyon unalmas volt, mindenki nyugiban élt, miatt senki sem volt tele feeszkóval hogy leszeretkezze azt. Kifogtam egy fapinát valami Amelie volt, egy borzsuá felesége. Csak a mobiltelefonommal tudtam lenyűgözni, lefotóztam, meztelenre vetkőztettem, aztán nagy nehezen meg tört a jég, 1 óra kellett hogy lefektessem egy bérelt szobában. A kedvencem azonban az egyiptomi kiruccanásom volt. Kre e 1. évezred.Sok háboró, a cajok féltek hogy elrabolják őket stb. Bementem egy szórakozóhelyre, ott szép barna bőrű lányok kihúzott szemekkel riszálták magukat a kongadobra. A csöcseik fel le ugrándoztak, NA több sem kellett, nekik már az is elég volt hogy fehér embert láttak, 15 perc múlva már 3 lánnyal voltam a VIP szóbában, a tulajnak ezért egy órát adtam. Ááá valami édesfinom pinájuk volt, 19-20 év körüliek lehettek. De azok a technikák! Apám, ha láttad volna hogy oldottam meg a 3 lánnyal.. :D Eszméletlen volt! Nekem EZ a kedvencem. És minden időutazónak egy jótanács: Vigyázzatok Rómával. DE NAGYON! Egyszer voltam ott a birodalom szívében. . . Többet soha. Azok a fürdők, tele férfiakkal, akik hát... igen. Szóval 1 nap után MENEKÜLTEM. És most itt vagyok, ma. Igazából azt kell mondjam elég savanyú most az élet, de ne csüggedjetek, 10-20 éve, és már édesebb lesz a szőlő is ;D
2014. febr. 2. 22:29
 17/33 anonim ***** válasza:
A középkort szeretem nagyon egészen a 15-16. századig, az nagyon érdekel, de ha lenne időgép, nem élnék olyankor, az biztos. A 20. század első fele meg inkább az akkori élet szempontjából vonz. Persze, ha nem számítjuk a háborúkat ugyebár.
2014. febr. 2. 22:38
 18/33 anonim válasza:
#16 vagyok, és még valami. Kérted hogy minél pontosabban írjam. Namost, az egyiptomos dolog az Kb Kr.e 1046 volt, Május 16, azthiszem este 8 után. Benn voltam Kairoban, az akkor még létező macska negyedben. Ott volt egy "forró gőz" nevű szórakozóhely. Mondom srácok, menjetek oda, beizzítják nektek a szobát, és párologtatnak valamilyen illő olajas cuccot. Tiszta gőz a szoba, és a csajok... Öröm volt nézni ahogy azok a kislányok szoptak. Amikor pedig a két kezét hátrafogod, a fenekére, te meg tolod neki kutyáába, ő meg ott liheg a hőtől és nedvességtől ááááh. FELEJTHETETLEN! Amint kijön az időgép vegyétek meg, én a Samsung cr-X 50 Time-ot használtam. Olcsó, jó anyagból van összerakva, és könnyen összecsukható. Na, nem is húzom tovább az időtöket, jó éjszakát mindenkinek ;D
2014. febr. 2. 22:41
 19/33 A kérdező kommentje:
Most hogy ezeket írtad, és mert túl sok dolog egyezett megnéztem nem-e kamuzol. De nem. Viszont sok ilyen lánynak végigkövettem a családfáját akikkel akkor láttalak, és a helyzet az, hogy 2 ősöddel is lefeküdtél. Az egyik emlékszem, rohadt undorító volt:S Kicsit beteg vagy.
2014. febr. 2. 22:44
 20/33 Magoran válasza:

Caesar kora a legtökéletesebb? komolyan? pff. kicsit olvass utána annak a kornak. meg fogsz lepődini. nem hiába élvezték annyira a "pax romana"t.

16-os: neked melyik módszerrel sikerült megoldanod az időutazást?

2014. febr. 2. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!